FUNKCIONERI CRVENE ZVEZDE NA SASLUŠANJU U PARIZU: Mrkela i Pantović u francuskom tužilaštvu dali izjave o utakmici sa PSŽ
Foto: AP

ZBOG NAVODA EKIPA DA JE MEČ NAMEŠTEN

FUNKCIONERI CRVENE ZVEZDE NA SASLUŠANJU U PARIZU: Mrkela i Pantović u francuskom tužilaštvu dali izjave o utakmici sa PSŽ

Fudbal -

Funkcioneri Crvene zvezde Mitar Mrkela i Stefan Pantović u utorak su dali izjave u francuskom tužilaštvu, povodom utakmice PSŽ i crveno-belih u Ligi šampiona.

Kako Kurir saznaje, sportski i poslovni direktor insistirali su na izjavama jer je pariski list "Ekip" početkom oktobra optužio Crvenu zvezdu da je jedan njihov čelnik pokušao da namesti utakmicu sa PSŽ koja je završena s rezultatom 6:1 za klub iz Francuske.

Mitar Mrkela i Stefan Pantović u društvu pravnog zastupnika Antoana Vea, iz poznate advokatske kuće Erika Dipona Moretija, saslušani su u francsukom tužilaštvu.

- Mrkela i Pantović su na insistiranje Crvene zvezde objasnili francuskom tužilaštvu šta jedan fudbalski klub radi dan pred utakmicu i na dan utakmice. Objasnili su jednu fudbalsku rutinu. Ljudi iz Crvene zvezde žele da skinu ljagu sa svog imena, jer su neopravdano optuženi i uvučeni u igrice određenih interesnih grupa protiv PSŽ - rečeno je klubu iz izvora bliskog Crvenoj zvezdi.

foto: Starsport©

Zanimljivo, francuski "Ekip" je u jučerašnjem izdanju potvrdio navode našeg lista:

"Crvena zvezda je dobila ono što je tražila nedeljama. Dvojica predstavnika srpskog kluba, Stefan Pantović i Mitar Mrkela saslušani su u utorak kao svedoci u istrazi o utakmici protiv PSŽ, koju je njihov tim izgubio sa 6:1, 3. oktobra u Ligi šampiona. Nakon što je u medijima iznela tvrdnje o svojoj nevinosti i podnela pritužbu zbog klevete kako bi identifikovala doušnika koji stoji iza ovog slučaja, Crvena zvezda je dobila priliku da predstavi svoju odbranu francuskim istražiteljima".

(A.R)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track