Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Ivan Ćurković promoter 27. Zimskog fudbalskog turnira Čukarica 2019.
Foto: Privatna arhiva

ODRŽANO IZVLAČENJE PAROVA

SPEKTAKL U NAJAVI: Ivan Ćurković promoter 27. Zimskog fudbalskog turnira Čukarica 2019.

Fudbal

U Gradskoj opštini Čukarica danas je po snežnoj idili održana konferencija za štampu i izvlaćenje parova za 27. Zimski fudbalski turnir Čukarica 2019.

Konferenciju za štampu i izvlačenje parova vodili su Predsednik GO Čukarica Srđan Kolarić, promoter turnira Ivan Ćurković, direktor turnira Slaviša Šotra, direktor turističko sportske organizacije Čukarice Radomir Živojinović, Darko Stojanović savetnik u oblasti sporta GO Čukarica, kao i Nebojša Tasić komesar turnira.

Pored navedenih članova organizacionog odbora prisutnima su se obratili i Miodrag Žuća Janković član izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i legendarni fudbaler Crvene zvezde Stanislav Stane Karasi.

foto: Privatna arhiva

Turnir počinje 02. februara i trajaće do 03. marta 2019. godine.

Sve utakmice se igraju na terenima sa veštačkom travom Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.

Sve je spremno, kako organizatori kažu, da 16 klubova, 10 sa teritorije GO Čukarica i 6 sa teritorije grada Beograda odigraju pripremne utakmice a u nastavku prolećnog dela liga FSB videćemo kakve će rezultate ostvariti i koliko im je ovaj možda u ovom momentu i jedini Zimski turnir ovakvog formata u Srbiji doprineo.

Na terenima FSB na Adi Ciganliji klubovi imaju odlične uslove za pripremu, proveru ekipa i pojedinaca a za najbolje ekipe i najbolje pojedince GO Čukarica i Fudbalski savez Beograda pripremili su i sjajne nagrade koje će biti najboljima uručene 03. marta 2019. godine na zvaničnoj dodeli kako je to bila praksa i ranijih godina.

foto: Privatna arhiva

Turnir će suditi istaknute sudije Organizacije fudbalskih sudija Beograda, a kao po običaju finale će suditi najbolje fudbalske sudije iz Srbije.

Danas su uz pomoć predsednika GO Čukarica Srđana Kolarića i promotera proslavljenog igrača Partizana i francuskog Sent Etjena Ivana Ćurkovića izvučeni i parovi 27. Zimskog fudbalskog turnira Čukarica 2019 koji će se takmičiti u narednih mesec dana. Na terenima će se odigrati 42 utakmice.

Kurir sport

Foto: Privatna arhiva

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...