NABIJEM NA KU*AC SVAKOG KO MISLI DA SRBINU NIJE MESTO U DINAMU! Legendarni Ćiro Blažević bez dlake na jeziku o transferu koji je UZDRMAO REGION!
Foto: Profimedia

pravo u metu

NABIJEM NA KU*AC SVAKOG KO MISLI DA SRBINU NIJE MESTO U DINAMU! Legendarni Ćiro Blažević bez dlake na jeziku o transferu koji je UZDRMAO REGION!

Fudbal -

Prošlo je vreme idiota, oni više nikog ne zanimaju. Nema razloga da vaši igrači ne igraju u Hrvatskoj i obrnuto, kaže za Kurir legendarni trener

Prelazak Srbina Komnena Andrića u Dinamo izazvao je lavinu pozitivnih komentara u regionu! Naravno, kod onih koji shvataju šta je sport i da tu nema mesta besmislenim podelama. A jedan od njih je legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

Čuveni trener s oduševljenjem je dočekao vest o prelasku srpskog fudbalera u redove hrvatskog velikana.

- Pozitivne su reakcije, sine moj, prvenstveno zbog fenomena primitivizma koji odlazi u istoriju - počeo je priču Miroslav Blažević za Kurir i u dahu nastavio:

- Pa nabijem na ku*ac svakog ko misli da Srbinu nije mesto u Dinamu. I obrnuto - Hrvatu u Zvezdi - u svom stilu nam je podviknuo popularni Ćiro u slušalicu.

Kao lep primer, „trener svih trenera“ ističe kako je pre bilo normalno da Srbin igra u Dinamu.

- Kad sam doveo Zorana Čavu Dimitrijevića u Dinamo, ceo stadion mu je vikao: „Čava, Čava“. Anđelko Pavić isto nije imao nikakvih problema dok je igrao na Maksimiru. To je potpuno normalno - nije prestao da priča Blažević, te smirenim tonom, te povišenim:

- Primitivci nek odj*bu sa stadiona - opet je podviknuo slavni Hrvat.

foto: Printscreen Instagram

Velika su očekivanja od fudbalera iz Novog Pazara, jer u redove zagrebačkog velikana dolazi kao prvi strelac lige.

- Ne bi on uopšte došao na skener Dinama da se nije odlično pokazao u Interu. Imao je strahovite reference. Mnogo lakše će mu biti jer je ovde okružen kvalitetnijim saigračima. Tek će da pokaže šta može. Ma, pravo pojačanje za Dinamo.

Od Ćire smo potražili i odgovor na pitanje da li ćemo u budućnosti gledati i nekog Hrvata u dresu Crvene zvezde, Partizana...

- Hoćeš, sine moj, hoćeš. A zašto ne bi?

Postoji sigurno deo navijača koji na to ne bi gledali blagonaklono.

- Ti idioti više nikog ne zanimaju. Prošlo je to vreme - jasna i glasna je poruka legendarnog stručnjaka.

Zagrepčani oduševljeni

VEĆ NA DEBIJU DAO GOL ZA DINAMO

Nebrojeno poruka podrške dobija Komnen Andrić na Instagramu, a Srbin je na debiju za Dinamo čak postigao i gol.

- Pobeda i prvi gol u dresu Dinama na debiju. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu... Hvala Dani Olmu na asistenciji - napisao je Andrić.

Sedam utakmica, sedam pobeda. To je učnikak Solskjera na klupi Mančester Junajteda, koji večeras (20.55) gostuje Arsenalu u FA kupu. Kvota na dvojku je 2,65, baš kao i na keca, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Mančester Junajted.

Miloš Bjelinić / Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track