LJUBAV KOJA NE POZNAJE GRANICE: Majka SLEPOM sinu komentariše svaki meč voljenog kluba!
Foto: PrintScreen

DIRLJIVO

LJUBAV KOJA NE POZNAJE GRANICE: Majka SLEPOM sinu komentariše svaki meč voljenog kluba!

Fudbal -

Izuzetno emotivna slika sa jednog fudbalskog meča u Brazilu obišla je svet.

Veliki derbi brazilskog fudbala između Palmeirasa i Korintijansa našao se u žiži svetske javnosti zbog jedne dirljive scena koja je snimljena ta tribinama stadiona u Sao Paulu.

foto: PrintScreen

Pobedi Palmeirasa radovao se 11-godišnji dečak Nikolas Greko, koji je došao da podrži svoj klub iako je slep Nikolas je sa mamom Silvijom došao na stadion. Ona mu je tokom čitavog meča prepričavala svaki detalj sa terena i maksimalno se trudila da mu dočara svaki momenat. Oni su odmah privukli pažnju kamera, pa je slika požrtvovane mame i sina bila ubečatljivija od samog meča.

Nikolasu je 90 odsto oštećen vid i boluje od autizma.

foto: PrintScreen

Ljude iz Palmeirasa je duboko dirnula ova scena. Odmah su našli majku i sina i pozvali ih da budu njihovi gosti. Nikolas je tako dobio priliku da prošeta po terenu na kom igraju njegovi idoli. Nakon toga gostovali su i u nekoliko TV emisija.

Mama Silvija je u jednoj emisiji otkrila da je Nikolas imao sreću i da upozna svog idola Nejmara.

"Nejmar ga je podigao na ramena, a Nikolas mu je prošao rukama kroz kosu. Pitala sam Nejmara za koga bi moj sin trebalo da navija, na šta mi je rekao - Palmeiras! Okrenula sam se ka sinu i rekla mu: 'Vidiš, Nikolas. I idol i majka ti navijaju za isti tim'", rekla je Silvija.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja