BALKANSKA MAFIJA U TURSKOJ: Bivši fudbaler Partizana otkrio šta se dešava u Konji, najprijatnijem iznenađenju sezone (VIDEO)
Foto: Printscreen

DAO GOL U NEDELJU

BALKANSKA MAFIJA U TURSKOJ: Bivši fudbaler Partizana otkrio šta se dešava u Konji, najprijatnijem iznenađenju sezone (VIDEO)

Fudbal -

Marko Jevtović je prošlog leta iz Partizana otišao u tursku Konju, a sada je iskoristio boravak crno-belih na pripremama u Antaliji da ih obiđe.

Jevtović je u bazu fudbalera Partizana došao sjajno raspoložen. U nedelju je dao gol u pobedi Konje nad Antalijom od 2:0, čime je njegov tim dospeo čak do četvrtog mesta na tabeli turske Superlige, zbog čega predstavlja hit sezone.

O fudbalu u Turskoj ima samo reči hvale.

"Prvi utisak je infrastruktura, koja je na svetskom nivou. Uživanje je igrati. Svako svakog može da pobedi, stadioni su relativno puni. Drago mi je da sam deo tog karnevala", kaže Jevtović u razgovoru za Partizan TV.

U ekipi i stručnom štabu Konje su čak osmorica sa prostora nekadašnje SFRJ, uključujući i trenera golmana, inače legendu Partizana, Fahrudina Omerovića.

"Zovu nas balkanska mafija", uz osmeh dodaje 25- godišnji Beograđanin.

U Turskoj je došlo do preraspodele snaga, jer su velikani posrnuli. Primera radi, Fenerbahče je tek jučerašnjom pobedom nad Malatjom pobegao iz opasne zone.

"Fascinantno mi je da su fudbalere Fenerbahčea nedavno u Antaliji navijači dočekali sa cvećem i bakljama i pratili do hotela iako su bili pretposlednji na tabelu. To je neverovatna podrška".

Jevtović i iz daljine prati crno-bele i redovno gleda njihove mečeve.

"Navijam da se pobedi u svakoj utakmici, pa ćemo u maju da svodimo račune", zaključio je Marko Jevtović.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track