Najnovije vesti

BOSANSKI FUDBALER UNESREĆIO POPULARNU SRPKINJU: Venula sam kao lala, mesecima sam plakala... BLOKIRAN mi svuda, ne želim više u životu da ga vidim! (FOTO)
Foto: Profimedia/Instagram

ISPOVEST ZGODNE BLOGERKE

BOSANSKI FUDBALER UNESREĆIO POPULARNU SRPKINJU: Venula sam kao lala, mesecima sam plakala... BLOKIRAN mi svuda, ne želim više u životu da ga vidim! (FOTO)

Fudbal

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercehovine, Danijel Milićević, bio je burnoj emotivnoj vezi sa popularnom srpskom blogerkom Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah.

Iako je veza doživela potpuni krah u aprilu prošle godine, Zorana do sada nije želela da govori za javnost. Atraktivna blogerka je konačno rešila da progovori i otkrila je da ju je fudbaler potpuno razočarao.

 

"Nisam želela uopšte da pričam o tome, ali pošto mi je stiglo mnogo pitanja na tu temu odlučila sam da vam ipak kažem pojedine detalje", počela je svoju ispovest Zorana.

 

foto: Profimedia

 

Fudbaler i blogerka su dve godine bili u vezi i ona ze zbog njega preselila u Belgiju, gde je tada igrao za Gent.

 

"Dok smo živeli u Belgiji sve je bilo super. Međutim, onda se desio taj prelazak u Francusku. Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mesec dana pre toga. Ja sam prodisala onog momenta kada sam spakovala svoje kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesrećna poslednjih par meseci. Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo", otkriva blogerka.

 

foto: Profimedia

 

" Zaista sam bila veoma nesrećna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko meseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugde, i na instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku na to - rekla je Zorannah u svojoj ispovesti koja je mnoge šokirala budući da nikada do sada na ovaj način nije govorila o svojoj privatnosti i emotivnom životu."

 

 

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...