LUKI PRIPAO SRPSKI DERBI: Milivojević strelac u pobedi Kristal Palasa nad Mitrovićevim Fulamom! Iguain raspucan u petardi Čelsija
Foto: AP

PREMIJER LIGA

LUKI PRIPAO SRPSKI DERBI: Milivojević strelac u pobedi Kristal Palasa nad Mitrovićevim Fulamom! Iguain raspucan u petardi Čelsija

Fudbal -

Fudbaleri Čelsija pobedili su večeras na svom terenu u Londonu Hadersfild sa 5:0, u utakmici 25. kola Premijer lige.

Dvostruki strelac bio je novi igrač londonskog tima Gonzalo Iguain, u 16. i 69. minutu, a dva gola postigao je Eden Azar, u prvom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena iz penala i u 66. minutu. Strelac je bio još David Luiz u 86. minutu.

Čelsi je prekinuo niz od dva poraza, tokom kojeg je primio šest golova, a nije postigao nijedan. "Plavci" su četvrti na tabeli sa 50 bodova, a Hadersfild, koji je pretrpeo 18. poraz u prvenstvu, zauzima poslednje mesto sa 11 bodova.

Kristal Palas je pobedio Fulam sa 2:0, golovima Luke Milivojevića u 25. minutu iz penala i Džefa Šlupa u 87. minutu. Kristal Palas je prekinuo niz od tri utakmice bez pobede i sa 26 bodova zauzima 14. mesto. Fulam, za koga je celu utakmicu odigrao Aleksandar Mitrović, je pretposlednji sa 17 bodova, sedam manje Barnlija koji je prvi iznad zone ispadanja.

Barnli je odigrao nerešeno 1:1 sa Sautemptonom i osvojio važan bod u borbi za opstanak. Sautempton je poveo u 55. minutu golom Nejtana Redmonda, a konačan rezultat postavio je Ešli Barns u četvrtom minutu nadoknade vremena iz penala.

Barnli ima 24 boda na 17. mestu, koliko ima Sautemtpon na 16. i Njukasl na 15.

Nerešenim rezultatom završena je utakmica Brajtona i Votforda, 0:0, dok je Vulverhempton na Gudisonu pobedio Everton sa 3:1. Ta utakmica je bila na kratko prekinuta pošto je mačka ušla u teren.

Ranije danas Totenhem je pobedio Njukasl sa 1:0, a kasnije igraju Kardif i Bornmut.

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track