NA MARAKANU STIŽU DVE BOMBE! Zvezdan Terzić: Blizu smo završetka posla oko dovođenja Milana Gajića i Mirka Ivanića
Foto: Starsport©

TRANSFERI BLIZU KRAJA

NA MARAKANU STIŽU DVE BOMBE! Zvezdan Terzić: Blizu smo završetka posla oko dovođenja Milana Gajića i Mirka Ivanića

Fudbal -

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da su čelnici kluba blizu završtka posla oko Milana Gajića i Mirka Ivanića.

Specijalni izveštač iz Antalije - Aleksandar Radonić

Sa njima dvojicom crveno-beli će već ovog proleća imati skockan tima za napad na Ligu šampiona, ili Ligu Evrope na leto.

- Može se reći da smo ih dogovorili. Što se tiče Ivanića i Gajića?! Poslali smo agente da razgovaraju sa klubovima i završavaju papirologiju. Pitaju se Bordo i Bate. Ako ih i ne dovedemo, Crvena zvezda ima dva moćna tima - otkrio je Zvezdan Terzić i dodao:

- Gajić je prvi bek mlade reprezentacije, ima osvojeno svetsko prvenstvo. Desni bek repreznetacije je Rukavina, ima 35 godina. Ako Gajić bude igrao kvalitetno moći će da se izbori za to mesto. Moramo dugoročno da razmišljamo i tako da se ponašamo. Bez obzira što imamo Stojkovića i Gobeljića na tim pozicijama. Ovo je temelj za budućnost, jer će u junu biti odlazaka.

Generalni direktor Crvene zvezde tvrdu da klub nije smeo da propusti priliku da reaguje kada su dvojica igrača u pitanju.

- Možda nije pravi tajming za dovođenje igrača. Mnogo je razloga za i protiv. Argument za je kvalitet, jer su ti igrači potrebni Zvezdi. Ivanić je 93. godište, reprezentativac Crne Gore, Gajić je 96. mladi reprezentativac Srbije. Crvena zvezda nema pravo da ispusti tako kvalitetne igrače. Ali, ne pitamo se samo mi. Bate Borisov ima visoke zahteve, danima već pregovaramo. Neko će reći da je to prenatrpavanje ekipe, ali nije.

kurir.rs / A.R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track