MIHIN DEBI IZ SNOVA: Bolonja srušila Inter na Meaci (VIDEO)
Foto: Profimedia

SERIJA A

MIHIN DEBI IZ SNOVA: Bolonja srušila Inter na Meaci (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Bolonje, koje predvodi srpski trener Siniša Mihajlović savladali su kao gosti Inter 0:1, u 22. kolu italijanske Serije A.

Ovo je tek treća pobeda Bolonje od početka sezone, i dalje se nalazi u zoni ispadanja sa 17 osvojenih bodova, ali je Mihajlovićev tim uhvatio priključak za Empolijem i Udinezeom i uvećao svoje šanse za opstanak u Seriji A.

Gol odluke postignut je u 32. minutu, kada je Pulgar odlično izveo korner, a Federiko Santander se najbolje snašao pred golom Intera, zahvatio je loptu glavom na prvoj stativi i savladao Handanovića - 0:1.

Mogao je Santander i par minuta ranije da se upiše u strelce, ali je u toj situaciji Handanović izašao kao pobednik.

Posle primljenog gola, Inter je pokušavao da pojača pritisak na protivničkoj polovini terena, pa je Ikardi u 42. minutu opasno pripretio, ali bez rezultata.

U drugo poluvreme se ušlo minimalnim vođstvom Bolonje koja je početkom ovog dela igre ostala bez povređenog Lijanka Vojnovića, a njegovo mesto zauzeo je Gonzales.

Ipak, ni to nije poremetilo čvrstu odbranu gostiju u ovom meču, mada je Inter postajao sve opasniji kako se utakmica bližila kraju. Lautaro je u 66. minutu propustio dobru priliku, ali najbliži izjednačenju domaći su bili dvadeset minuta kasnije kada je Ranokija pokušao, ali je golman Skorupski izvanredno reagovao.

Poslednji pokušaj imao je Lautaro u nadoknadi vremena, oštro je šutirao iskosa sa leve strane, ali je lopta prohujala pored gola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track