NEUTEŠNA ROMINA: Sestra fudbalera Emilijana Sale koji je nestao u padu aviona objavila srceparujuću poruku kada je čula da je pronađeno telo pored olupine aviona (FOTO)
Foto: Printscreen, Instagram

Tuga

NEUTEŠNA ROMINA: Sestra fudbalera Emilijana Sale koji je nestao u padu aviona objavila srceparujuću poruku kada je čula da je pronađeno telo pored olupine aviona (FOTO)

Fudbal -

Privatni istražitelji locirali su na dnu Lamanša olupinu aviona koji je nestao 21. januara, a u kom se nalazio i fudbaler Emilijano Sala.

Ovu vest je na Tviteru objavio Dejvid Merns, koji predvodi privatnu potragu za avionom.

"Olupina aviona u kome se nalazio Emilijano Sala i kojim je pilotirao Dejvid Ibotson locirana je u ranim jutarnjim satima" (u nedelju), napisao je Merns.

Nakon ove objave oglasila se Romina Sala, sestra nesrećnog fudbalera.

Romina je na Instagramu objavila fotografiju za koju se veruje da je snimak mesta gde je letelica pala, i tom prilikom poslala srceparajuću poruku.

"Voleću te zauvek".

je t'aime pour toujours.

Објава коју дели Romina Sala (@salaromina) дана

Kako prenosi AP, britanski istražitelji za avio nesreće su krajem januara saopštili da su pronađena dva jastuka sa sedišta koji najverovatnije potiču iz aviona u kome se nalazio argentinski fudbaler Emiliano Sala.

To je bio prvi trag otkada je avion nestao iznad Lamanša 21. januara na letu iz Francuske u Vels, u Velikoj Britaniji, preneo je AP.

Nakon što je spasilačka operacija za nestalim avionom okončana posle tri dana potrage, Salina porodica je prikupila novac za privatnu potragu.

Sala je leteo iz Nanta, u kojem je bio kako bi se pozdravio s doskorašnjim saigračima, a leteo je u Kardif, u Velsu, gde je trebalo da nastavi karijeru.

Kurir sport Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track