ZLATNI ORLIĆ DEFINITIVNO ZVEZDIN: Milan Gajić se odrekao velikog novca da bi obukao crveno-beli dres (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

UGOVOR NA TRI I PO GODINE

ZLATNI ORLIĆ DEFINITIVNO ZVEZDIN: Milan Gajić se odrekao velikog novca da bi obukao crveno-beli dres (VIDEO)

Fudbal -

Mladi reprezentativac Srbije Milan Gajić je novi član Crvene zvezde.

Od specijalnog izveštača Kurira iz Antalije - Aleksandra Radonića

Gajić je stigao u Beograd na lekarske preglede i potpis ugovora sa Crvenom zvezdom na tri i po godine.

Mladi desni bek dolazi iz Bordoa, kome Zvezda nije platila obeštećenje, već će Žirordinci dobiti 20 odsto od sledećeg trasfera.

Gajić se odrekao značajne sume novca da bi obukao crveno-beli dres, jer je u Bordou zarađivao 450.000 evra, s tim da bi u poslednjoj sezoni imao 550.000, dok će u Zvezdi primati 360.000.

On će se u utorak priključiti novim saigračima u Beleku.

- U prethodnom periodu, može se reći i godinama, kružila je priča kako trebam da se vratim u Srbiju, da dođem u Zvezdu. Na kraju, za moj rođendan, sa malim zakašnjenjem, ostvarila se i ta želja, kako kluba tako i mene lično. Presrećan sam, teško je naći prave reči, potpis je probudio pozitivne emocije, ponosan sam što sam postao deo crveno-bele familije - neskrivajući zadovoljstvo istakao je Gajić.

Povratak u Srbiju, iz perspektive novajlije u crveno-belim redovima, predstavlja novi izazov i korak napred u karijeri.

- Tri i po godine provedene u inostranstvu sam iskoristio da prikupim iskustvo i u pravom trenutku dolazim u Zvezdu, kao formiran, zreo igrač, iako imam samo 23 godine. Cilj i želja su mi da osvajam titule i trofeje sa Zvezdom kao i da iz godine u godinu budemo učesnici evropskih takmičenja, pre svega Lige šampiona. Pun sam entuzijazma i želje da obradujem srpsku i zvezdašku javnost.

Gajić će u Ljutice Bogdana imati priliku da ponovo sarađuje sa saigračem Srđanom Babićem i trenerom Milanom Kosanovićem koji su bili deo reprezentacije Srbije koja je na Novom Zelandu osvojila svetsku krunu.

-

Razgovarao sam sa dosta igrača, pre svega sa Babićem, poznajem i stručni štab, sa nekima sam sarađivao u reprezentaciji, sa drugima se poznajem iz OFK Beograda. Jeste da je novi klub, ali su mi ljudi poznati. Siguran sam da ću se lako i brzo uklopiti. Osećam da sam spreman da iznesem teret i pritisak koji nosi Zvezdina veličina i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano angažmanom - rekao je Gajić.

Milan Gajić je bio član zlatnih "orlića" koji su 2015. postali prvaci sveta.

U Bordo je stigao 2015. iz OFK Beograda.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Fk Crvena zvezda)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track