ODLIČNA SRBIJA, JOŠ BOLJI IRAN: Orlovi izgubili od svetske velesile u sjajnom ambijentu Lagatora (FOTO)
Foto: FSS

FUTSAL

ODLIČNA SRBIJA, JOŠ BOLJI IRAN: Orlovi izgubili od svetske velesile u sjajnom ambijentu Lagatora (FOTO)

Fudbal -

Reprezentacija Srbije u futsalu poražena je od Irana sa 6:3 u prijateljskoj utakmici odigranoj večeras u prepunoj hali "Lagator".

Srbija je povela, ali se na odmor otišlo rezultatom 3:1 za goste. U drugom poluvremenu naši igrači su pokazali bolju igru, ali to nije bilo dovoljno za preokret pa je ekipa Irana na kraju zasluženo slavila.

Lozničani su mogli da uživaju u kvalitetnoj utakmici i vide na delu igrače Srbije, ali se i uvere zašto je Iran jedna od najboljih svetskih ekipa, treća sa Svetskog prvenstva.

U redovima gostiju briljirao je golman Sepehr Mohamadi koji je najveći krivac što Srbija nije više puta zatresla mrežu Iranaca.

Srbija se sa istim protivnikom sastaje sutra u Šapcu.

1 / 6 Foto: T. Ilić

STRELCI: 1:0 Rajčević 4, 1:1 Abasi 7, 1:2 Tajebi iz penala 12, 1:3 Šahari 14, 1:4 Oladžobad 28, 1:5 Abasi 30, 2:5 Simić 33, 2:6 Abasi 38, 3:6 Rajčević 39. Dvorana „Lagator“ u Loznici. Sudije: Nebojša Panić, Vladan Radulović (Srbija), Ali Hafizi (Iran).

SRBIJA: Aksentijević, Rašić, Tomić, Pršić, Rajčević.Vulić, Petrov, Vesić, Ramić, Lazarević, Vukadinović, Simić, Stojković, Radovanović.

IRAN: S.Mohamadi, Ahmadi, Sangsefidi, Hasanzadeh, Tajebi. M.Mohamadi, Ganzarbade, Nasrolazed, Oruji, Abasi, Pojur, Šahari, Oladžobad, Azimi.

foto: FSS
foto: FSS
foto: FSS
foto: FSS
foto: FSS

(T. Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track