FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA MILIONE! Pas svako veče sedi pored vrata, gleda u daljinu i čeka svog Salu da se vrati kući!
Foto: Instagram/Fejsbuk

prizor koji slama srce

FOTOGRAFIJA KOJA JE RASPLAKALA MILIONE! Pas svako veče sedi pored vrata, gleda u daljinu i čeka svog Salu da se vrati kući!

Fudbal -

Argentinski fudbaler Emilijano Sala nestao je pre više od dve nedelje, nakon što se avion u kom je putovao iz Nanta u Kardif nestao sa radara iznad Lamanša.

Nakon dve nedelje potrage na dnu kanala pronađena je olupina aviona u kom se nalazi jedno telo. Još uvek se čeka odgovor britanskih istražitelja da li je u pitanju pilot Dejv Ibotson ili Emilijano Sala.

Porodica i prijatelji i dalje veruju u čudo. Ne žele da prihvate činjenicu da Emilijana više nema. Jedan od onih koji se nadaju i koji nikada neće odustati je i verni pas Nala - Salin ljubimac sa kojim je živeo u Nantu.

Nala je trenutno kod Emilijanove sestre Romine i ona je otkrila da svako veče sedi pored vrata i čeka svog gazdu da se vrati.

Kad se pre četiri godine preselio u Nant sala je dobio psa. Kada je išao u Kardif da potpiše ugovor ostavio je svog vernog prijatelja u Francuskoj. Za vikend se vratio u Nant jer se brinuo za Nalu, planirao je da ga povede sa sobom u Vels. Nala je ostao privremeno kod sestre kako bi ona sredila papire da bi mogao da se pridruži svom gazdi. Nažalost, Sala nije stigao u Kardif.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track