KAPITENU ORLOVA PRAVE SPLETKU: Evo kako Aleksandru Kolarovu smeštaju svađu s navijačima! Legenda Rome brani Srbina (FOTO)
Foto: AP

SUROVO POIGRAVANJE

KAPITENU ORLOVA PRAVE SPLETKU: Evo kako Aleksandru Kolarovu smeštaju svađu s navijačima! Legenda Rome brani Srbina (FOTO)

Fudbal -

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov nije u dobrim odnosima s navijačima Rome, ali neko dodatno potpiruje vatru među njima.

Na lažnom "Instagram" nalogu Aleksandra Kolarova napisana je poruka u njegovo ime kao da se on brutalno obratio navijačima:

"Ne zaslužujete igrače sa m..ima. Ne zaslužujete prave profesionalce, ne zaslužujete one koji ostavljaju dušu na terenu".

Na te reči, pristalice "vučice" reagovale su žestoko, vređajući srpskog fudbalera.

Netrpeljivost između Kolarova i fanova Rome počela je još izjavom srpskog reprezentativca da "navijači ne razumeju fudbal", jer su osuli drvlje i kamenje po ekipi posle pet prvenstvenih kola u kojima je "vučica" zabeležila samo jednu pobedu.

Taj antagonizam intenziviran je posle nedavnog debakla ekipe Euzebija di Frančeska protiv Fiorentine u Kupu Italije (7:1). Tada su navijači, pored Manolasa, upravo Kolarova obeležili kao glavnog krivca.

Neposredno posle toga huligani su napisali na zidovima nedaleko od kuće srpskog kapitena: "Kolarov Hrvat", "Kolarov hrvatsko g..no" i poruku "Kolarov, abbassa la cresta", što se može prevesti i kao "skini grb", ali i kao "pokrij se ušima" ako bi se tražila sličnost u srpskom jeziku.

Italijanski mediji već danima najavljuju da će zbog svega ovoga Kolarov napustiti Romu na leto, a kao zainteresovan za njegove usluge pominje se Inter.

U zaštitu saigrača stao je kapiten Danijele de Rosi, koji se smatra naslednikom Frančeska Totija, napisavši na srpskom jeziku: "Brate moj".

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track