LAŽNI CAR ŠĆEPAN MALI BOŽOVIĆ: Žestok odgovor Partizana bivšem treneru Crvene zvezde! Sve zbog duple krune
Foto: Dado Đilas

NOVI VERBALNI RAT

LAŽNI CAR ŠĆEPAN MALI BOŽOVIĆ: Žestok odgovor Partizana bivšem treneru Crvene zvezde! Sve zbog duple krune

Fudbal -

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić ekspresno je odgovorio bivšem treneru Crvene zvezde Miodragu Grofu Božoviću za izjavu datu Kuriru.

Crnogorski stručnjak, koji sada sedi na klupi ruskog kluba Krila Sovjetov, rekao je:

"Posebno teško mi je pala 2017. godina, od našeg rivala Partizana stvoren je pritisak u javnosti da nam je titula nameštena. To se pokazalo na kraju ne da nije tačno, već da je bilo sasvim drugačije. Partizan je kroz spinovanje u medijima stvorio negativnu atmosferu i mi na kraju nismo izdržali. Utakmica protiv Voždovca boleće me dok sam živ! Jer tu je bilo svega... Ubacili su nas u svoju mašineriju... Teško mi je palo kada sam čuo da se po Beogradu priča "Grof je izgubio nameštenu titulu". Sramota! Jer ništa od toga nije bilo tačno. Ali, 100 puta izgovorena laž, postane istina!"

I dok su Partizan i Krila Sovjetov u Antaliji igrali prijateljski meč, oglasio se Vuletić.

"Pročitao sam intervju Miodraga Božovića na sajtu Kurira", kaže Vuletić i nastavlja:

"Čudno je kako neki Zvezdini iznureni pečalbari redovno propuste dobru priliku da ne pomenu FK Partizan. Tako se danas, vajkajući se, oglasio najveći Partizanov prijatelj, Lažni car Šćepan Mali Božović govoreći kako je 'svega tu bilo', što je prethodilo Partizanovoj duploj kruni iz 2017. godine. Tačno. Bilo je svega. I pokušaja da se ospori pravo tadašnjem treneru Partizana, Marku Nikoliću, da vodi utakmice i kažnjavanja IGRAČA Marka Nikolića od strane Disciplinske komisije FSS u čijem su radu učestvovala i lica u belodanom sukobu interesa. Međutim, kako to obično biva, Balašević veli, 'neko to od gore vidi sve' pa su 'sve videle oči sudbine", rekao je Vuletić, pa dodao:

"Razumejući njegovu bol ali ne shvatajući zašto je propustio priliku da ostane gospodar neizgovorene a ne rob izgovorene reči, Mikine reči dovoljno govore o stepenu pečalbarske tuge:

'Izmešaš rotkve i romboide. Izmešaš note i piramide. Izmešaš leptire i gradove. I sportove i ručne radove. I tropsko bilje. I Stare Grke. I lepo - ne znaš šta ćeš od muke", citirao je Vuletić u odgovoru treneru.

Utakmica između crno-belih i Grofovog tima završena je bez golova, a pre početka meča Partizanov stručni tim: Ivica Iliev, Zoran Mirković i Gordan Petrić srdačno su se pozdravili sa Božovićem.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track