PONAŠANJE FUDBALERA PARTIZANA JE TEMA ZA RAZGOVOR: Mirković sumirao pripreme crno-belih u Antaliji
Foto: Starsport©

mora još da se radi

PONAŠANJE FUDBALERA PARTIZANA JE TEMA ZA RAZGOVOR: Mirković sumirao pripreme crno-belih u Antaliji

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost iz Doboja (2:0) u pripremnoj utakmici u Antaliji, a trener Zoran Mirković ocenio je da je igra tima koji sa klupe predvodi bila veoma slaba.

- Igra za zaborav. Moramo mnogo bolje. A kad sumiram dve sedmice u Turskoj pokazali smo na nekim utakmicama model kako bi trebalo da igramo, a ovo danas je bilo kako ne bi trebalo - kaže Mirković i dodaje:

- Igrač Partizana mora da zna kako se ponaša. I na terenu i van njega ne predstavlja samo sebe, već i klub, tako da ćemo razgovarati i na tu temu. Možemo sve da prebacimo na nervozu, ali moraju fudbaleri da imaju samokontrolu. Ipak igramo fudbal, a ne neki drugi sport.

Mirković se osvrnuo i na podatak da su Partizanovi fudbaleri završili pripreme sa čak pet crvenih kartona, a dali su četiri gola.

- Pribojavali smo se poslednjih dana specifičnih i dugačkih priprema, 14 dana smo u Beleku. Uvek poslednjeg dana mogu da se dese neke nepredviđene stvari. Osim rezultata, pozitivno može da bude i što se niko nije povredio. Videla se kod naših momaka njih velika nervoza, glavama su bili u Beogradu - rekao je Mirković.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track