ALBANAC GA PROZIVAO, PA ZAŽALIO! Srbin zaveo red u svlačionici Dinama iz Zagreba: KOSOVO MI NE DIRAJ! TO SI URADIO SAD I NIKAD VIŠE!
Foto: Printscreen

ne da na sebe

ALBANAC GA PROZIVAO, PA ZAŽALIO! Srbin zaveo red u svlačionici Dinama iz Zagreba: KOSOVO MI NE DIRAJ! TO SI URADIO SAD I NIKAD VIŠE!

Fudbal -

Prvi Srbin koji je zaigrao za zagrebački Dinamo nakon raspada Jugoslavije, Komnen Andrić, odmah je zaveo red u svlačionici hrvatskog kluba.

Komnen je jasno stavio do znanja da neće nikome dozvoliti da ga proziva na nacionalnoj osnovi.

Andrić je u intervjuu za Alo otkrio da ga je saigrač iz Dinama Amir Rahmani, fudbaler rođen u Prištini, prilikom njegovog prvog ulaska u svlačionici prozivao za Kosovo.

Srpski fudbaler mu nije ostao dužan.

"To si sad uradio i nikad više. Možemo da se šalimo, da budemo prijatelji, ali Kosovo mi ne diraj", poručio mu je Andrić.

Komnen je otkrio da je Rahmani shvatio da je pogrešio i da su sada u sjajnim odnosima.

"Shvatio je da je preterao. Veliki smo prijatelji i dan danas. Taman posla da ima neke zle krvi, ali nikada nikome neću dozvoli da pređe granicu dozvoljenog. Kao što je ni ja ne prelazim", kaže Komnen.

Komnen je u januaru izazvao tektonske potrese u regionu, pošto je iz Intera iz Zaprešića prešao u najuspešniji hrvatski klub. Postao je prvi Srbin u Dinamu od raspada Jugoslavije.

Kurir sport/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track