PREŽIVEO SAM RAT U MOSTARU, BIO SAM ZAROBLJEN U ANGOLI, ALI OVO MI JE NAJTEŽA STVAR U ŽIVOTU! Potresna ispovest legendarnog Vahida Halilhodžića! (FOTO)
Foto: Profimedia

POGODILA GA SMRT FUDBALERA

PREŽIVEO SAM RAT U MOSTARU, BIO SAM ZAROBLJEN U ANGOLI, ALI OVO MI JE NAJTEŽA STVAR U ŽIVOTU! Potresna ispovest legendarnog Vahida Halilhodžića! (FOTO)

Fudbal -

Proslavljeni fudbalski stručnjak Vahid Halihodžić priznao je da ga je smrt fudbalera Emilijana Sale duboko potresla.

Vahid je trener francuskog Nanta, bio je poslednji stručnjak sa kojim je sarađivao nesrećni argentinski fudbaler.

Proslavljeni stručnjak je priznao da ga ni priče iz ratnih vremena nisu pogodile kao smrt Sale.

"Ništa ne može da se poredi sa ovim, baš ništa. Obožavao sam tog dečka i neverovatno mi je teško što je jedan tako divan život morao da se okonča na ovaj način. Baš zbog njega moram ove momke voditi dalje", rekao je Vaha za Jutarnji list.

foto: Profimedia

Pobede su lek za depresiju koju je prouzrokovao Salin prerani odlazak.

"Moramo da idemo napred i zbog sebe i zbog njega, iako će uspomena na njega, ali i ta nobjašnjiva tupa bol vladati večno. Kada uporedim ovo sa ratom, pa i onim nestvarnim scenama u Angoli, ovo je događaj koji me je u neku ruku obeležio i koji će me pratiti do kraja života", dodaje Halihodžić.

Argentinski fudbaler Emilijano Sala poginuo je u padu aviona koji je leteo iznad Lamanša i pao u more. Telo izvučeno iz aviona je identifikovano, utvrđeno je da je telo nesrećnog fudbalera.

Fudbaler je nestao 22. januara, nakon leta privatnim malim avionom preko Lamanša.

Pre nekoliko dana pronađena je olupina aviona na dnu Engleskog kanala, nedaleko od ostrva Gunersi usred Lamanša. Ustanovljeno je da je u avionu i jedno telo, a nakon izvlačenja forenzičari su potvrdili da je u pitanju Emilijano Sala.

Na obali ostrva pronađeni su delovi aviona i to vazdušni jastuk i deo sedišta za katapult. Tragedija se dogodila nedugo nakon što je završen transfer Emilijana Sale iz Nanta u Kardif za 17 miliona evra.

Kurir sport/Jutarnji list

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track