UHAPŠEN ŠPANSKI FUDBALER! Produžio ugovor sa klubom, pa završio iza rešetaka! Tereti se za iznuđivanje, otmice, pretnje smrću... (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

U ZATVORU DO DALJNJEG

UHAPŠEN ŠPANSKI FUDBALER! Produžio ugovor sa klubom, pa završio iza rešetaka! Tereti se za iznuđivanje, otmice, pretnje smrću... (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Levantea Tonjo Garsija (29) uhapšen je u velikoj akciji španske policije.

Levi bek fudbalskog kluba Levante tereti se da je bio saučesnik u kriminalnoj grupi, iznuđivanje, pretnje smrću, otmice...

U akciji španske policije uhapšeno je sedam ljudi, među kojima i Tonjo Garsija i svima je određen pritvor.

Let it flow ?

A post shared by Toño Garcia (@togarcia89) on

Kako prenose španskimediji, sudija koji vrši istragu veruje kako postoji dovoljno dokaza protiv igrača da ostane iza rešetaka.

Tonjo je navodno primio deset hiljada evra od vođe jedne mreže za seksualno iznuđivanje, a tokom pretresa njegove kuće pronađeno je 4200 evra. Njegov advokat je pronađeni novac pravdao kao novac koji je uzeo i sačuvao prijatelju koji je imao problema sa kockanjem.

?.

A post shared by Toño Garcia (@togarcia89) on

Iako ovaj slučaj zanima javnost, istraga će se voditi u strogoj tajnosti, pišu španski mediji.

"U zatvoru je zbog velike greške i strašne nepravde. Da je znao kakvi su ti ljudi ne bi se nikada našao sa njima. Bili su mu poznanici. Poznaje ih jer rade po restoranima i noćnim klubovima u Valensiji. Zločini za koje ga se terete? Da, baš takve stvari igrač koji je potpisao ugovor sa klubom vredan 1,5 miliona evra radi. To je glupost. Zašto je dečko uopšte u zatvoru? Pa za par meseci će otkriti da ništa nije uradio i pustiće ga. Ako se boje da će da pobegne, mogli su da mu oduzeti pasoš", rekao je njegov advokat Perez Mora.

Fudbaler je samo dva dana pre hapšenja potpisao novi ugovor sa Levanteom do leta 2023. godine. Klub se ovim povodom oglasio saopštenjem.

"Klub će pružiti podršku igraču i njegovoj porodici. Ne znamo sve okolnosti koje su su ga navele na ovakvu odluku. Igrač zaslužuje poštovanje u ovim teškim trenucima i smatra se nevinim sve dok ne bude proglašen krivim. Dok ne bude novih vesti ili činjenica o njegovoj kazni, nećemo se izjašnjavati o ovoj temi", poručio je FK Levante.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track