PARIŽANI U OZBILJNOM PROBLEMU! Male šanse da Kavani zaigra protiv Mančestera
Foto: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

PARIŽANI U OZBILJNOM PROBLEMU! Male šanse da Kavani zaigra protiv Mančestera

Fudbal -

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je danas da su male šanse da će Edinson Kavani biti spreman za meč protiv Mančester junajteda u osmini finala Lige šampiona.

"Nema dobrih vesti od jutros... Prošao je preglede, imaće ih još... Ali, teško da će za dva dana igrati u Mančesteru", rekao je Tuhel za francuske medije.

Kavani se povredio na jučerašnjem meču protiv Bordoa. On je u 42. minutu realizovao penal i tako doneo pobedu svom timu, ali je na poluvremenu ostao u svlačionici zbog povrede butnog mišića.

Francuski mediji danas pišu da će urugvajski napadač van terena biti i mesec dana.

Povreda Kavanija novi je udarac za PSŽ, pošto je taj klub već oslabljen neigranjem Nejmara.

"Bez Nejmara, možda bez Veratija, možda bez Kavanija... Potreban nam je plan D. Ne mogu ni da razmišljam o toliko različitih opcija. Moramo da analiziramo Junajted i da ostanemo mirni i sigurni u sebe", rekao je Tuhel.

"Moje mišljenje je jasno - za utakmicu protiv Junajteda, protiv Liverpula, čak i protiv Crvene zvezde, potrebni su vam ključni igrači sa samopouzdanjem, iskustvom, oni koji su navikli na takve utakmice, velike utakmice pune pritiska", rekao je Tuhel.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona izmedju PSŽ-a i Mančester junajteda igra se u utorak na Old Trafordu od 21.00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track