NEPOBEDIVI SOLSKJER: Ako postoji pravo vreme za meč sa PSŽ-om, onda je to sad!
Foto: AP

NASTAVLJA SE LIGA ŠAMPIONA

NEPOBEDIVI SOLSKJER: Ako postoji pravo vreme za meč sa PSŽ-om, onda je to sad!

Fudbal -

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da danas njegovu ekipu čeka teška utakmica protiv Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona, ali da taj duel dolazi u pravom trenutku.

Posle zimske pauze, takmičenje u Ligi šampiona nastavlja se u utorak, a Mančester junajted će od 21 sat na svom terenu igrati protiv Pari Sen Žermena, prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona.

Junajted je u poslednjih 11 utakmica, otkako je Solskjer na klupi, ostvario 10 pobeda i jednom odigrao nerešeno.

"Napravili smo sebi najbolju moguću priliku. Imamo samopouzdanja, otkrili smo kakva smo ekipa. Izgledamo kao tim, slažemo se oko načina kojim treba da ulazimo u utakmice. Ako je postojala šansa ili vreme za ovako veliku utakmicu, to je sada", rekao je Solskjer, preneli su britanski mediji.

Roma ne blista, ali ni Porto nije u formi, pa je kec na Olimpiku večeras 2,15, dok je kvota i na iks i na dvojku 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč osmine finala Lige šampiona Roma - Porto.

On je rekao da želi da njegova ekipa uđe u utakmicu sa mnogo samopouzdanja.

"Radujemo se ovome. Navijači i igrači se raduju takvim večerima, pošto su to posebne večeri. Moja poslednja bila je u aprilu 2007. godine, kada smo pobedili Romu 7:1. To je bila tipična noć na Old Trafordu. Prvi meč smo izgubili 1:2, a trener (Aleks Ferguson) je bio srećan. Rekao je da ćemo pobediti na našem terenu, bio je uveren u naše sposobnosti", naveo je on.

Pari Sen Žermen će na Old Trafordu biti oslabljen zbog povreda napadača Nejmara i Edinsona Kavanija.

U utorak od 21 sat u Rimu igra se druga utakmica osmine finala Lige šampiona, između Rome i Porta.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track