HRVATSKI FUDBALER NAPASTVOVAO PUTNICU U AVIONU, ODUZET MU PASOŠ! Marka Šimića policija privela po izlasku iz letelice (FOTO)
Foto: Printskrin/IG

STRAŠNO

HRVATSKI FUDBALER NAPASTVOVAO PUTNICU U AVIONU, ODUZET MU PASOŠ! Marka Šimića policija privela po izlasku iz letelice (FOTO)

Fudbal -

Hravtski fudbaler Marko Šimić priveden je u Australiji, jer je napastvovao jednu putnicu u avionu.

Hrvatski fudbaler Marko Šimić (31) priveden je u Australiji zbog napastvovanja jedne devojke tokom leta, javljaju australijski mediji.

Hrvatskog napadača prijavila je putnica na letu iz Indonezije u Australiju i optužila ga za seksualno uznemiravanje.

Putnica se prvo se požalila osoblju u avionu, koje je pozvalo policiju, a kada je avion sleteo, Šimića je policija dočekala i privela kada je napustio letelicu.

foto: Printskrin

Šimić je malo poznat fudbalskoj javnosti, 2015. godine u Hrvatskoj je igrao za Inter iz Zaprešića, a u mladoj reprezentaciji Hrvatske saigrači su mu bili Lovren i Perišić.

U avionu je bio sa saigračima iz indonežanskog kluba Persija Džakarta za koji igra od 2017. godine i u kojem je velika zvezda. Putovao je na utakmicu protiv australijskog kluba Njukastl Džetsa u azijskom kupu.

Pošto što su ga policajci priveli čim je napustio avion, Šimić je u pratnji advokata izašao pred sudiju.

Iako je njegov advokat tražio da se sve ubrza, taj zahtev je odbijen uz obrazloženje da će tretirati ovaj slučaj kao i svaki drugi.

Idemo Hrvatska ! ?? Let’s go Croatia ! ?? Ayo Kroasia ! ??

A post shared by MARKO SIMIC (@markosimic_77) on

Šimić je pušten da se brani slobode, ali mu je oduzet pasoš do sledećeg saslušanja koje je na rasporedu 9. aprila, pa će se njegovi saigrači bez njega vratiti u Indoneziju.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track