Najnovije vesti

ZALJUBLJENI FUDBALER KAO MIKI MAUS: Preživeli su saobraćajku, a on je sada zaprosio na originalan način (VIDEO)
Foto: Printscreen / Facebook

sve za ljubav

ZALJUBLJENI FUDBALER KAO MIKI MAUS: Preživeli su saobraćajku, a on je sada zaprosio na originalan način (VIDEO)

Fudbal

Nakon pet godina veze fudbaler Radnika Slaviša Radović odlučio je da zaprosi svoju devojku Helenu Vlačić, ali to ne bi bila vest da to nije uradio na originalan način.

Pripreme za prosidbu trajale su mesec dana, a logističku podršku pružilo je još nekoliko ljudi bliskih ovom paru među kojima posebno treba istaći Heleninu drugaricu Aleksandru. Glavni problem da se ovako nešto izvede je činjenica da budući mladoženja igra fudbal u premiijerligašu iz Bijeljine, dok njegova devojka živi u nemačkom Manhajmu.

– Sve smo dobro organizovali kako Helena ne bi saznala i iznenađenje bilo kompletno. Nalazio sam se sa Radnikom na pripremama u Budvi, pa sam morao dobiti dozvolu od šefa stručnog štaba da dan ranije odem i naišao sam veliko razumevanje kompletne ekspedicije koja je boravila na pripremama. Odleteo sam za Nemačku, a za to je znalo Helenino društvo. Pre polaska na pripreme sam u Bijeljini iznajmio kostim Miki Mausa koji sam poslao autobusom u Nemačku i koji je tamo preuzela Helenina kuma Maša. Kada sam sleteo pao je dogovor sa Aleksandrom da ona dovede Helenu u tržni centar u kome ću ja da čekam obučen u Miki Mausa koji je Helenin omiljeni lik iz crtanih filmova – kaže Radović.

U večernjim satima Helena i Aleksandra su došle do tržnog centra i Helena je odmah primetila Miki Mausa.

– Molila je drugaricu da je slika sa Miki Mausom i da meni pošalje fotografiju. Drugarica Aleksandra joj je govorila da nije dete i da se ne fotogorafiše, ali je Helena bila uporna što se vidi i na snimku. Kada smo se fotografisali ja sam skinuo kostim, a ona je ostala u potpunom šoku nekoliko sekundi. Nakon toga sam je zaprosio i ove godine ćemo praviti svadbu, a veoma brzo ćemo znati i tačan datum – kaže kroz smeh budući mladoženja.

U pet godina veze Slaviša i Helena su mnogo putovali kako bi bili zajedno, što je zahtevalo mnogo odricanja.

– Zbog mojih obaveza u fudbalu često je dolazila kod mene i ja sam išao kod nje u Nemačku i uprkos svemu veza je opstala i možda postala još čvršća. Na početku veze smo imali saobraćajnu nezgodu u kojoj je Helena doživela povredu glave, a indirektni krivac je opet bio fudbal, jer smo se vraćali sa jednog turnira. Tada sam shvatio koliko mi je stalo do nje i koliko mi ona znači – zaključio je Radović.

Kurir sport / Srpska Info

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...