OTKRIVENO ZAŠTO JE VANDA BILA NA RUBU NERVNOG SLOMA! Italijanski mediji tvrde: Ikardi je Juventusov! (FOTO)
Foto: AP

transfer gotov?

OTKRIVENO ZAŠTO JE VANDA BILA NA RUBU NERVNOG SLOMA! Italijanski mediji tvrde: Ikardi je Juventusov! (FOTO)

Fudbal -

Argentinac Mauro Ikardi, koji već šestu sezonu nosi dres milanskog Intera, po svemu sudeći više neće biti igrač ovog kluba.

Slavnom Argentincu je nedavno oduzeta kapitenska traka jer nije želeo da potpiše ugovor sa Interom, a kako prenose italijsnki meidji je to naročitoteško palo njegovoj supruzi Vandi Ikardi.

"Nije istina da je Ikardi precrtan iz Intera za utakmice Lige Evrope. Iskreno ću vam reći, on je odlučio da neće da igra i to nam je rekao. Ja sam želeo da igra protiv Rapida, ali je on to odbio. Bio je razočaran zbog odluke da mu oduzememo kapetansku traku i očito mu je to teško palo. Videćemo šta će biti dalje", rekao je Spaleti.

Mnogi mediji pišu da je za celu situaciju kriva njegova supruga i menadžer Vanda koja je nedavno napala Spaletija ali i Maurove saigrače, zapitavši se preko društvenih mreža zašto njen suprug ne postiže golove kao nekad.

Happy Valentines Day ?❤️ @wanda_icardi

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

"Pregovaram sa Marotom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentarisao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi da mu pomogne da ode, ali mora da misli na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki lični problemi', kazala je Vanda.

Argentinac je svoj izostanak sa puta za Beč pravdao navodnom povredom , ali dobro informisani talijanski novinari tvrde da je dogovorio saradnju sa velikim Interovim rivalom.

"Mislim da u Interu znaju da se Ikardi već dogovorio sa Juventusom. Inter je veliki klub i Marota je vrhunski sportski direktor. Oduzimanje kapetanske trake Ikardiju je velika odluka i zbog toga sam siguran: Icardi je već postigao dogovor s Juventusom!", pišu Italijani.

Argentinac se do sad nije oglašavao ovim povodom, ali je nakon utakmice u Beču odlučio da postavi zanimljiv citat na Instagramu.

"Bolje je ćutati i praviti se glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju", napisao je Ikardi.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track