VOLEO BIH DA DOBIJEM SRPSKI PASOŠ Boaći: Obožavam što me zvezdaši zovu Boćko! Posle Gane, Srbija je moj dom!
Foto: Dado Đilas

DVA GOLA NA PROLEĆNOJ PREMIJERI

VOLEO BIH DA DOBIJEM SRPSKI PASOŠ Boaći: Obožavam što me zvezdaši zovu Boćko! Posle Gane, Srbija je moj dom!

Fudbal -

Crveno-beli su na fantastičan način, pobedom od 4:0 nad Vojvodinom, otvorili prolećnu polusezonu. Odličnu igru je sa dva pogotka krunisao Ričmond Boaći.

- Veoma sam srećan zbog pobede i zbog odlične igre koju smo pokazali. Prvi gol posećujem Bogu, jer sam imao mnogo problema sa povredama prošle godine, dok je ova počela mnogo bolje. Želeo bih da svaki pogodak koji postignem bude kao drugi na meču sa Vojvodinom, samo sam pipnuo loptu i ispratio je pogledom u gol. Čini se da moja frizura zaista radi. Već sam rekao da sam vratio staru frizuru, jer sam je imao kada sam postigao prvi gol u Zvezdi. Nadam se da će ih biti još mnogo - kroz smeh je rekao Boaći i osvrnuo se na utakmicu:

- Kada otvorite sezonu na ovakav način znate da je Bog na vašoj strani. Bez njegove milosti ne bi ništa bilo moguće, kao ni bez mojih saigrača i stručnog štaba, ni navijača. Iskreno cenim što sam u ovom klubu, posle Gane, Srbija je moj dom. Ko zna, možda budem dobio i srpsko državljanstvo koliko se lepo osećam ovde.

Snažni napadač ističe da jedna reč opisuje Zvezdine novajlije - neverovatno!

- Fenomenalni igrači su nas pojačali ove zime. Svi fudbaleri koje naš sportski sektor odabere uvek se odlično uklope u ekipu, nikada nije napeta atmosfera. Svako ko dođe u Zvezdu zna šta se od njega očekuje. Za mene je neverovatno koliko su dobro izabrani novi igrači. Na meču sa Vojvodinom videli ste njih četvoricu na delu. Odlično su odigrali, a verujem da će tek pokazati raskošan talenat u crveno-belom dresu. Srećan sam što su oni u našem timu.

Šest pobeda u pripremnom periodu, kao i odličan start sezone ga ne iznenađuju.

- Svi znaju kakav je naš trener Milojević, uvek traži najviše od nas, zato i ne čude odlični rezultati koje ostvarujemo. Uvek nas podstiče da budemo što bolji i da napadamo, nebitno koliku prednost imamo. Kada imate trenera koji je rođeni pobednik, ništa ne uzimate zdravo za gotovo, borite se za svaku loptu i na treningu i na utakmici. Na nama je da nastavimo da radimo ono što najbolje umemo, da pobeđujemo. Kada pobeđujete, to vas čini srećnim, svaki dan postaje lepši.

Boaći veruje da je ovo tek početak uspešnog niza golova i trijumfa.

- Rođen sam da postižem golove, ovo je moj život. Bog mi je podario veliki poklon. Ako pogledate moje golove videćete da se nikad ne borim previše da ih postignem, jer verujem da kada se postavite na pravo mesto u rukama Boga sve postaje lakše. Ako uz to imate ovakve saigrače, onda vam je još lepše. Svi na terenu u svakom trenutku daju maksimum i na sve načine upućuju lopte nama napadačima. To čini igranje u Zvezdi još lakšim. Ne volim da igram utakmicu, a da ne postignem gol. Čak i kada odigram odlično, ako ne zatresem mrežu osećam se kao da nešto nedostaje. Ako bih davao po dva gola na svakoj utakmici do kraja sezone, bio bih presrećan.

Podrška sa tribina na ovoj utakmici, kao i igra, bila je na vrhunskom nivou.

- Naši navijači čine da se dešavaju ovako lepe stvari na terenu. Aplauz koji me je juče ispratio sa terena je nešto najlepše. Navijači na taj način pokazuju da cene ono što radimo na terenu i to nam mnogo znači. Bez njih ne bi bilo ni igrača ni tima. Obožavam što me zvezdaši zovu Boćko i što su me prihvatili. Kada god ih sretnem i kada pričamo uvek poželim da imam mnogo novca kako bih svima njima u znak zahvalnosti kupio nešto lepo i kako bih ih usrećio. Ljubav koju oni pružaju mi mnogo pomaže. Kada vidim koliko nas sve vole i podržavaju i preko društvenih mreža to mi daje snagu da igram fudbal - poručio je Boaći.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track