DIJEGO SIMEONE TVRDI DA NIJE ŽELEO DA VREĐA: Mi imamo mu.a! (VIDEO)
Foto: Reuter

Liga Šampiona

DIJEGO SIMEONE TVRDI DA NIJE ŽELEO DA VREĐA: Mi imamo mu.a! (VIDEO)

Fudbal -

Luda glava Trener Atletika tvrdi da nije provocirao navijače Juvea, jer se nije okrenuo na njihovu stranu, već je svojim pristalicama pokazao koliko su hrabri.

Optuženi, branite se! Dijego Simeone se izvinio kompletnoj fudbalskoj javnosti zbog svog gesta sa hvatanjem međunožja na meču s Juventusom.

Pokušao je objasnio da njegova poruka nije imala krajnju adresu, već je time želeo da pokaže da igrači Atletiko Madrida igraju hrabro, s mu*ima, kako se izrazio, protiv jedne od najjačih ekipa na kontinentu.

foto: Pritnscreen

- Da li je moj postupak bio provokacija za navijače Juventusa? Ne, nisam njima to uputio, oni su bili smešteni na drugoj strani stadiona. Ono je bilo namenjeno našim navijačima, želeo sam da im pokažem da igramo meč s "atributima". Nije to bio lep gest, ali sam želeo da uradim. Time sam pokazao šta osećam. Bio je to težak meč, velika borba u kojoj su moji momci bili svakog momenta na visokom nivou - rekao je Simeone.

U dve situacije VAR tehnologija bila je naklonjena Juventusu, mada je nemački arbitar Feliks Cvajer isprva sudio penal za Atletiko, a kasnije i gol Morate.

- Ne verujem u fudbalsku pravdu, ali imam poverenje u VAR. Mislio sam da će nam biti od pomoći, ali ako neko veruje da čovek od 187 cm može onako lako da padne kao u akcionom filmu, blago njemu!

Sudija Cvajer ojadio Srbiju, a sad uvažava VAR

Sudija Feliks Cvajer jedan je od odgovornih za ranu eliminaciju reprezentacije Srbije sa SP u Rusiji prošle godine, jer je VAR arbitar asistirao svom zemljaku i imenjaku Brihu na meču "orlova" i Švajcarske.

U Kalinjingradu te noći Cvajer nijednom nije pozvao Briha kako bi mu ukazao na pogrešne procene i dao mu priliku da preinači odluku, pa je ovaj za katastrofalno suđenje "nagrađen" ranim odlaskom kući. Očigledno da je Cvajer iz svega izvukao pouke, tako da je u Madridu dva puta uvažio savet iz VAR sobe.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track