DELIJE U HUMANITARNOJ AKCIJI: Koncert za naše Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku!
Foto: Privatna Arhiva

Samo složno

DELIJE U HUMANITARNOJ AKCIJI: Koncert za naše Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku!

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde u saradnji sa Ruskim domom u Beogradu skupljaju novac za srpske manastire u južnoj srpskoj pokrajini i Republici Srpskoj

Na praznik Svetog Simeona Mirotočivog, nebeskog pokrovitelja navijača Crvene zvezde Delija, biće organizovan 26. po redu humanitarni koncert “Za naše Kosovo i Metohiju”.

Ovo je inače peti po redu da će koncert biti održan u Ruskom domu. Navijači Crvene zvezde ističu da ih sa velikom srdačnosti primaju u toj kući i slobodno kažu da je to i srpski dom.

Zarada sa ovog koncerta se deli na dve polovine: jedna ide za obnovu crkve Svetog Nikole u Gnjilanu, a druga za obnovu manastira Klisina u Republici Srpskoj.

"Obično se fondacija Delije fokusira na prostor Kosova i Metohije zbog ograničenih mogućnosti, ali na inicijativu naše braće od preko Drine koji su već napravili više akcija za ovu svetinju, priključujemo se ovim skromnim prilogom, stoji u poruci navijača Crvene zvezde."

Delije pozivaju sve simpatizere Crvene zvezde da 26. februara od 19.00 sati napune Ruski dom do poslednjeg mesta! U prodaji će se naći 400 karata, a skoro pola je već prodato! Ulaznice mogu da se kupe u butiku "Delije" na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić" u Beogradu.

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track