LEPOTICE PROZVALE RONALDA: Izbroj milione koje duguješ za porez (VIDEO)
Foto: EPA / Juanjo Martin

portugalcu nije lako

LEPOTICE PROZVALE RONALDA: Izbroj milione koje duguješ za porez (VIDEO)

Fudbal -

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo je tokom prvog meča Atletika i Juventusa (2:0) u osmini finala Lige šampiona provocirao navijače madridskog kluba.

Provocirao je rečima, potezom - dok je napuštao teren podignuo je pet prstiju, a zatim pokazao nulu. Domaćini mu tada nisu odgovorili, ali stigla je reakcija dve španske novinarke.

- Istina je, osvojio je pet Liga. Atletiko nema nijednu. Ima pet Zlatnih lopti, zlatne kopačke, i 200 hiljada drugih nagrada... Međutim, koliko god velika njegova prostorija sa trofejima bila, jedna stvar tamo sigurno nikada neće stati... njegov ego - poručila je voditeljka Ana Simon, a zatim je reč preuzela Kristina Pedroče.

❤️

Објава коју дели Anna Simon Marí (@annasimonmari) дана

Feliz semana!!! ???

Објава коју дели Anna Simon Marí (@annasimonmari) дана

- Nije to bilo lepo, zar ne? Ali, mogao je iskoristiti i svoje nožne prste za malo drugačiji gest - rekla je Kristina pa objasnila na šta misli.

?Feliz viernes?

Објава коју дели cristipedroche (@cristipedroche) дана

- Deset nožnih prstiju, plus pet, plus još četiri s druge ruke, je 19. To je broj miliona koje je dužan za neplaćeni porez - pričala je Kristina, podigavši noge na sto kako bi što bolje oslikala reči.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track