VOLEO BIH DA VIDIM KAKO BI GOLMAN ČELSIJA PREŽIVEO ŽELJKA OBRADOVIĆA! Zvezda Fenerbahčea otkrila kako bi Kepa prošao da je Žoc bio kraj aut linije! (VIDEO)
Foto: Profimedia/EPA/AP

hit izjava

VOLEO BIH DA VIDIM KAKO BI GOLMAN ČELSIJA PREŽIVEO ŽELJKA OBRADOVIĆA! Zvezda Fenerbahčea otkrila kako bi Kepa prošao da je Žoc bio kraj aut linije! (VIDEO)

Fudbal -

Košarkaš Fenerbahčea Luiđi Datome na zanimljiv način prokomentarisao je gest golmana Čelsija koji je odbio da izađe iz igre tokom utakmice u finalu Liga kupa protiv Mančester sitija.

Điđi je jasno stavio do znanja da mu u Feneru to ne bi prošlo.

Jedan navijač je pitao Datomea na Tviteru kako bi u ovoj situaciji reagovao Željko Obradović. "Voleo bih da vidim kako bi golman preživeo", odgovorio je Datome.

Golman fudbalera Čelsija Kepa Arisabalaga kažnjen je oduzimanjem nedeljne plate, nakon što je odbio da izadje iz igre tokom utakmice u finalu Liga kupa protiv Mančester sitija.

Čelsi je posle izvodjenja jedanaesteraca u nedelju izgubio od Mančester sitija u finalu Liga kupa. Trener Čelsija Mauricio Sari želeo je da izvede Kepu u 119. minutu, ali je španski golman odbio da izadje.

Obojica su posle utakmice rekli da je to bio veliki nesporazum.

Kepa se izvinio zbog svog postupka, dok je Sari rekao da su obavili "dobar razgovor".

Kepa je letos iz Atletik Bilbaa došao u Čelsi i postao je najskuplji golman sveta transferom od 80 miliona evra.

Čelsi ga je zbog incidenta kaznio nedeljnom platom, koju će uplatiti u klupsku dobrotvornu fondaciju. Reč je o cifri od 220.000 evra!

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track