ČAK SE I BARSELONA BRUTALNO SPRDA SA HRVATSKIM FUDBALEROM: Modrić će poludeti od muke kada vidi urnebesnu PROZIVKU ljutog rivala! (FOTO)
Foto: Profimedia

bockanje na tviteru

ČAK SE I BARSELONA BRUTALNO SPRDA SA HRVATSKIM FUDBALEROM: Modrić će poludeti od muke kada vidi urnebesnu PROZIVKU ljutog rivala! (FOTO)

Fudbal -

Detalj sa utakmce Real Madrid - Barselona kada potpuno nemoćni Luka Modrić pokušava da zaustavi Lionela Mesija tako što ga povlači za dres, postao je apsolutni hit na društvenim mrežama.

Barsa je u Madridu ponizila ljutog rivala. Real je doživeo žestoku blamažu na svom terenu, Katalonci su slavili sa više nego ubedljivih 3:0, a fotografija na kojoj se vidi Modrić kako povlači za dres Mesija, najbolje ilustruje nemoć kraljevskog kluba.

Zvanično najbolji fudbaler sveta, Luka Modrić, postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama zbog ovog poteza. Tviter je zatrpan duhovitim prozivkama na račun hrvatskog fudbalera. Čak je i Barselona iskoristila priliku da "bocne" Modrića.

"Mnogo je lakše dobiti Mesijev dres u našem onlajn šopu", napisala je Barsa na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Modriću ovo sigurno nije smešno...

Kurir sport

Između dva fudbalska (sreda i subota) večeras u 21.00 se igra košarkaški El Klasiko u Evroligi. Barselona je domaćin, njoj je pobeda važnija u borbi za četvrtfinale, kec je 1,90, a dvojka 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Real Madrid.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track