KRIVICA JE PODJEDNAKA, KAKO KOD MUŽA, TAKO I KOD ŽENE: Siniša Mihajlović progovorio o odnosu Maura i Vande Ikardi i ustalasao strasti na Čizmi
Foto: AP

TREBA DA PRONAĐU KOMPROMIS

KRIVICA JE PODJEDNAKA, KAKO KOD MUŽA, TAKO I KOD ŽENE: Siniša Mihajlović progovorio o odnosu Maura i Vande Ikardi i ustalasao strasti na Čizmi

Fudbal -

Trener Bolonje Siniša Mihajlović izjavio je da u sagi Intera i argentinskog fudbalera Maura Ikardija obe strane snose krivicu i da, ukoliko žele, mogu da pronađu kompromis.

Ikardi je izbačen iz tima jer nije pristao na novi ugovor, zahtevajući veliko povećanje plate, kasnije je i optužen da je lažirao povredu, a onda i saopštio kako ga klub ne poštuje i to posle reči trenera "neroazura" Lućana Spaletija da ga više ne zanima Ikardi.

"Ikardi je bio kapiten i igrač koji stalno daje golove. Inter ima iskusne ljude u klubu poput Marote, Ausilija i Spaletija, klub uvek za cilj mora da ima srećan kraj. Ikardi sjajan fudbaler i da bi ga uvek imao u mom timu", rekao je Mihajlović za Skaj Sport.

Bivši pomoćni trener i fudbaler Intera smatra da rešenje mora da se pronađe.

"Inter ima odličan tim i zna šta treba da radi. Možda bi dobra ideja bila da obe strane naprave korak nazad kako bi situacija bila čistija. To bi bila prava odluka za Inter i Ikardija, nešto mora da se promeni, inače neće biti dobro. Za mene je krivica uvek podeljena, kao kod muža i žene, i zato verujem da situacija može da se reši", zaključio je Mihajlović.

Ikardija je u celoj priči možda najviše pogodilo to što je izgubio kapitensku traku, koja je sada na ruci iskusnog golmana Samira Handanovića.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track