ĐANI OTKRIO VELIKU TAJNU Pre odlaska u Partizan imao sam dogovor s Džajom, prelazak u Crvenu zvezdu upropastio mi je jedan čovek!
Foto: Beta/Kup Prijateljstva

kad je bio dete s karaburme

ĐANI OTKRIO VELIKU TAJNU Pre odlaska u Partizan imao sam dogovor s Džajom, prelazak u Crvenu zvezdu upropastio mi je jedan čovek!

Fudbal -

Saša Ćurčić otkrio da je pre dolaska u Humsku završio transfer sa crveno-belima, ali da ga je neko opanjkao kod Dragana Džajića nazvavši ga novim Milkom Đurovskim

Saša Ćurčić otkriva da je imao završen transfer sa Crvenom zvezdom, pre nego što je 1993. godine potpisao za Partizan. Tadašnji predsednik crveno-belih Dragan Džajić prema kazivanju popularnog Đanija bio je oduševljen fudbalskim kvalitetima momka koji je u to vreme briljirao u dresu OFK Beograda.

Iako je transfer bio ugovoren, na kraju nije došlo do realizacije. U ceo slučaj se umešala treća strana, a Saša Ćurčić nije želeo da otkrije ko mu je upropastio prelazak u Crvenu zvezdu.

foto: Nebojša Mandić

- Pobedili smo Crvenu zvezdu na Marakani, a Zoran Lončar je dao dva gola. Bili su šampioni Evrope, a mi smo iz pobedili. Utakmicu je gledao Dragan Džajić. Trebalo je da pređem u Zvezdu. Čak je sve bilo dogovoreno, a onda je neko Džaji rekao da sam ja novi Milko Đurovski. I Džaja je na kraju odustao - rekao je Saša Ćurčić za nedeljnik "Ekspres" i dodao:

- Posle kada sam prešao u Partizan, Džaja je izjavio, bez one kurtoazije, da su mojim angažovanjem crno-beli napravili sjajan potez. Ostao sam njegov neispunjeni san.

Lep fudbal nas svakako očekuje u duelu Napolija i Salcburga (21.00), dve sjajne ekipe koje igraju prilično ofanzivno, a kvota na GG3+ je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Salcburg.

Saša Ćurčić danas radi kao trener, vodi ekipu Dinama iz Vranja. Imao je i poruku za selektora Mladena Krstajića.

- Voleo bih da jednog dana postanem selektor. Ko to ne bi?! Da sam na toj funkciji danas nešto bih promenio. Na svakoj utakmici igrao bih sa dva špica, sa Mitrovićem i Prijovićem, dok bi između njih bio Tadić. Da smo na SP u Rusiji igrali sa dva napadača prošli bismo Švajcarce. I u sistemu 4-4-2 i u varijanti 3-5-2. Davali bismo golove i dogurali daleko - jasan je Saša Ćurčić.

O Luki

Milivojević je kao Modrić

Saša Ćurčić je otkrio šta je čelnicima Kristal Palasa rekao u Luki Milivojeviću kada su ga kupili od Olimpijakosa. - Kada su me u Palasu pitali za Milivojevića, rekao sam im da je on srpski Luka Modrić! Brzo su se i sami uverili u to. On je danas u Kristal Palasu trener na terenu, mangup u najpozitivnijem smislu, ceo tim radi po njegovim uputstvima. Ako neko misli da je slučajno kapiten, vara se!

VAR je smrt za fudbal

Saša Ćurčić nije pobornik moderne tehnologije u fudbalu:

- Sa VAR se otišlo predaleko. Bojim se da će biti problema. Najviše su oštećeni navijači. Kad slave, kad se raduju, kad su u zanosu, a onda ih poklopiš. To je strašno.

Činjenice o Saši Ćurčiću

47 godina ima Saša Ćurčić 4 godine igrao u Premijer ligi 7 klubova promenio je u karijeri

(Kurir/A.Radonić/Foto: Beta/Kup Prijateljstva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track