POKAZALI SMO DA MOŽEMO LAGANO DA SE NOSIMO SA ZVEZDOM Nemanja G. Miletić: Bili smo bolji rival tokom meča
Foto: Starsport©

159. VEČITI DERBI

POKAZALI SMO DA MOŽEMO LAGANO DA SE NOSIMO SA ZVEZDOM Nemanja G. Miletić: Bili smo bolji rival tokom meča

Fudbal -

Defanzivac Partizana Nemanja G. Miletić kaže da je 159. večiti derbi sa Crvenom zvezdom (1:1) pokazao da su crno-beli u ovom trenutku jači tim.

"Nismo uspeli da održimo prednost. Mnogo nam je krivo zbog toga, jer mislim da smo bili bolji rival tokom većine meča. Primili smo gol iz jednog šuta... Pokazali smo da lagano možemo da se nosimo sa njima i po mom mišljenju da smo jači tim u ovom trenutku", rekao je Nemanja G. Miletić.

On je prokomentarisao i sukob uz aut liniju sa defanzivcem Crvene zvezde Filipom Stojkovićem.

"To je bila duga lopta, izašao sam ispred Bena i gurno loptu, koja je išla u aut. Krenuo sam da je stignem. Mislim da je Stojković malo grubo reagovao, video je da ja neću stići loptu. Gurnuo me rukom na ogradu. Pružili smo ruku jedan drugom i nastavili utakmicu", pojasnio je Miletić.

Fudbaler Partizana istakao je da njegov tim može da stigne prednost vecitog rivala.

"Prednost je velika, ali moramo da verujemo. Daćemo sve od sebe da uzmemo tri boda u svim narednim utakmicama i da se primaknemo Zvezdi", rekao je Miletić.

Za uzavrelu atmosferu na terenu pri kraju meča, koja je bila na ivici tuče, on kaže da se to prenelo iz prvog dela meča.

"Bilo je takvih čarki i u prvom poluvremenu, a posle se samo nastavilo u drugom. Mislim da su bile neke sporne odluke sudija. Bilo je sitnih faulova koje nije trebalo da svira, ali nećemo da se vadimo na to. Idemo dalje, gledamo nas", zaključio je Miletić.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track