HOĆE PENAL, A NE MOGU TRI PASA DA VEŽU! Bura se ne stišava! Raka Đurović ŽESTOKO OPLEO po Partizanu i sudiji Grujiću!
Foto: Starsport©

159. VEČITI DERBI

HOĆE PENAL, A NE MOGU TRI PASA DA VEŽU! Bura se ne stišava! Raka Đurović ŽESTOKO OPLEO po Partizanu i sudiji Grujiću!

Fudbal -

Bivši član Sudijske komisije FSS-a, Raka Đurović, bez dlake na jeziku analizirao je sudijske greške na 159. večitom derbiju.

159. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana završen je rezultatom 1:1, a meč će ostati upamćen po brojnim spornim sudijskim odlukama.

Đurović je u razgovoru za Sportski žurnal potpuno otvoreno pričao o kardinalnim greškama sudije Danila Grujića i njegovih pomoćnika.

"Dobro se videlo da Ben nije bio u ofsajdu. To je bila prva kapitalno loša odluka sudija. Zatim, Nikolić je bio u ofsajdu pre šuta na gol i demagoške su priče da mu je lopta možda stigla od Filipa Stojkovića, što je teško utvrditi na snimku. Napadač crno-belih direktno je uticao na takav epilog akcije, a bio je u nedozvoljenom položaju", rekao je Đurović.

On se osvrnuo i na detalj sa meča kada je Partizan tražio jedanaesterac.

"Nema govora o prekršaju za najstrožu kaznu. Na delu je bilo klasično ponašanje igrača da kad ne mogu da spoje tri pasa i protivnički igrač je pored njega on počne da pada".

Đurović je istakao da je glavni arbitar imao "sijaset grešaka" i da bismo ovako suđenje imali i da je pištaljka dodeljena nekom mlađem sudiji...

Kurir sport/Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track