BISER CRNO-BELIH! Prvi derbi Strahinje Pavlovića: Ne mogu da opišem koliko sam srećan zbog nastupa protiv Zvezde!
Foto: Starsport©

iskoristio šansu

BISER CRNO-BELIH! Prvi derbi Strahinje Pavlovića: Ne mogu da opišem koliko sam srećan zbog nastupa protiv Zvezde!

Fudbal -

Mladi fudbaler Partizana Strahinja Pavlović rekao je danas da je srećan što je igrao u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde.

Pavlović je odigrao dobro na stadionu "Rajko Mitić" i na pravi način zamenio povredjenog Svetozara Markovića.

"Ne mogu da opišem sreću zbog toga što sam upisao svoj prvi derbi. Po završetku utakmice dobio sam mnogo čestitki i pozitivnih komentara što mi posebno znači, jer smo svi svesni značaja ove utakmice, a posebno pritiska koji imaju mladi igrači kada se nadju na ovako odgovornom zadatku", rekao je Pavlović za klupski sajt.

On je zahvalio saigračima koji su ga bodrili i podržavali pre utakmice.

"Trener Zoran Mirković mi je rekao da igram mirno i da uživam u fudbalu. Iako prijaju sve reči hvale, svestan sam i da je ovo tek početak i da stvari ne daj Bože mogu da se promene. Preda mnom još mnogo rada i znoja", naveo je 17-godišnji defanzivac.

On je rekao da ga je poremetilo to što je u 16. minutu subotnje utakmice dobio žuti karton.

"Morao sam posle toga da budem mnogo oprezniji u duelima i ispred gola reagujem drugačije, da ne bih svoj tim doveo u problem. Ni kod jednog starta nisam imao nameru nikoga da udarim i mislim da bi svaka druga kazna bila prestroga. Presrećan sam jer smo delovali kao tim, borbeno, sa istim žarom za pobedom, a opet ostaje žal što nismo trijumfovali. Igraće se još", naveo je Pavlović.

On je ocenio da je Partizan pokazao da ima mnogo mladih igrača na koje može da računa u budućnosti.

Partizan će u sredu od 18 časova na svom terenu igrati protiv drugoplasiranog Radničkog iz Niša, za kojim zaostaje osam bodova.

"Biće možda čak i teža utakmice od derbija. Radnički ima impozantnu seriju pobeda i želeće da je nastavi, a mi imamo želju da taj niz zaustavimo kod nas na stadionu. Kod nas praktično nema predaha, moramo da upotrebimo sve igrače, a imamo i igrače pod suspenzijom. Zato pozivam navijače da dodju da nas podrže", rekao je Pavlović.

Besplatan ulaz na Radnički

Nakon subotnjeg derbija fudbaleri Partizana nastavljaju svoju borbu u Superligi Srbije a sledeći protivnik im je drugoplasirana ekipa koja ima samo jedan poraz i to od trenutnog lidera šampionata.

FK Partizan će u sredu 6.marta 2019.godine za sve svoje pristalice omogućiti besplatan ulaz za meč 25.kola SLS FK Partizan-FK Radnički kako bi fudbaleri imali što veću podršku na stadionu.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track