VELIKA POBEDA RADNIČKOG

LALATOVIĆ SVAŠTA REKAO POSLE TRIJUMFA PROTIV PARTIZANA: Možete samo da me mrzite! Možete i Kolinu da vratite iz penzije! Svakog drugog osim mene bi pravili od zlata (KURIR TV)

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je da je navikao na uvrede i da mu je krivo što se posle pobede nad Partizanom govori o tome, a ne o rezultatima koje postiže.

"Opet sam pretrpeo mnogo uvreda, nisam reagovao. Opet mi vređaju porodicu, ali ja sam ja, jednostavno. Sve ću da izdržim zbog ovih sjajnih momaka. Možete da me mrzite, ne volite, ali znam ko sam i šta sam, to pokazujem iz utakmice u utakmicu", rekao je Lalatović za televiziju Arena posle utakmice u Beogradu.

"Sve ću da izdržim, samo mi smeta što se moj rad ovde ne poštuje. ĐŠto mi vi novinari nikada ne pitate, Laltoviću šta je sa Ristićem, Lalatoviću, šta je sa Jovićem, Rajkovićem... Ja sam pošten, ne uzimamo nikome ništa, a nusili su mi svašta, nudili su mi bogatstva. Kod mene samo igraju najbolji i ovi koji izbore mesto. Njima sam rekao, da želim da posle meča njihovi roditelji budu ponosni na njih. I siguran sam da jesu ponosni", rekao je Lalatović.

Radnički je pobedio Partizan u gostima sa 1:0, u 25. kolu Super lige Srbije.

Lalatovića su navijači Partizana vredjali, pominjali mu porodicu, ali i gađali upaljačima.

Posle utakmice je u razgovoru sa novinarima naveo da je navikao na to, ali da mu je krivo zato što ga pitaju o takvim stvarima, a ne o tome kakav je trener.

"Navikao sam na to. Samo mi je krivo što me ne kažete za moje rezultate, šta je sa Radonjićem, Lukom Jovićem, Ristićem... Niko neće da pohvali Nenada Lalatovića i njegove uspehe. Bilo koji trener u Srbiji da pravi ovakve rezultate kao što ih pravim ja, pravili bi ga od zlata. Pošto sam ja Nenad Lalatović i što mi je karakter takav kakav jeste, da svima u lice kažem i nikome neću da ćutim. Iskren sam i pošten momak. To njima smeta. Možete da me mrzite, da me ne volite, ali znam ko sam i šta sam", kazao je Lalatović.

Pohvalio je trenera Partizana Zorana Mirkovića i stao na njegovu stranu, da ne bude kažnjen zbog dešavanja na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Lalatović je čestitao igračima Partizana.

"Igra je bila požrtvovana, taktički smo se nadmudrivali. Pobedili smo, nije to lako na njihovom stadionu, pogotovo Partizan koji je igrao dobro protiv Crvene zvezde. Bili su puni samopouzdanja, ali i mi smo. Išli smo na tri boda i to smo i ostvarili", rekao je trener niškog kluba.

Ponovio je da to što Radnički radi nije slučajno.

"Pokazali smo da ništa nije slučajno, svejedno nam je ko sudi, mogu i Kolinu da vrate iz penzije. Momci apsolutno zasžuju to mesto na kojem jesmo. Moram da budem realan. Ispred Partizana smo u ovom trenutku, ali ih cenim, imaju svoj kvalitet. Zvezda je u ovom trenutku najbolja ekipa u Srbiji, a posle Zvezde smo mi. Tu smo gde jesmo zahvaljujući ovim momcima, ne meni. Vlada porodična atmosfera, porodica kada se drži na okupu, ona je uspešna", rekao je Lalatović.

Radnički je pobedom uvećao prednost u odnosu na Partizan. Sada je drugi sa 62 boda, 11 više od crno-belih koji su treći.

(Beta, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track