MESI, SRAM TE BILO! STIDI SE! Zvezda Barselone postavila SKANDALOZNE USLOVE za povratak u reprezentaciju! U Argentini KIPTE OD BESA!
Foto: Profimedia

bolje da ne igra za gaučose

MESI, SRAM TE BILO! STIDI SE! Zvezda Barselone postavila SKANDALOZNE USLOVE za povratak u reprezentaciju! U Argentini KIPTE OD BESA!

Fudbal -

Lionel Mesi se vraća u reprezentaciju Argentine, a argentinski mediji tvrde da je zahtevao da mu se ispune posebni uslovi kako bi ponovo obukao dres nacionalnog tima.

Prvi put nakon debakla na Svetskom prvenstvu Mesi se našao na spisku reprezentacije. Novi selektor Lionel Skaloni uvrstio je zvezdu Barse u tim za prijateljske mečeve protiv Venecuele i Maroka.

Međutim, argentinski mediji prenose da je za povratak u reprezentaciju postavio neverovatne uslove, koji su razbesneli tamošnju javnost.

foto: Profimedia

Mesi će putovati u Afriku samo ako se obezbede sledeći uslovi:

- Novinari neće imati dozvolu da uzimaju izjave od njega i niko ne sme da ga fotografiše.

- Navijačima i fudbalerima Maroka će biti zabranjeno da prave selfije sa zvezdom Barselone.

- FS Argentine i Maroka su morali da naprave poseban dogovor... Naime, igrači Maroka neće smeti agresivno da igraju protiv Mesija. Biće im naglašeno da startuju blago i da ga izbegavaju... Dakle, niko ne sme da ga dira.

FS Argentine je obećao rivalima da će Mesi odigrati najmanje 60 minuta na meču.

foto: Profimedia

Ovo je itekako naljutilo javnost u Maroku, ali i u Argentini. Argentinski mediji su danas objavii da Mesi ovim potezima samo još više stvara sebi pritisak i netrpeljivost sa strane navijača. Poručuju mu da je bolje da ne igra za reprezentaciju ako će ovako da se ponaša.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track