ČUKA U SERIJI Brđani desetkovani u Vranju: Znamo da nećemo imati mnogo šansi
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ČUKA U SERIJI Brđani desetkovani u Vranju: Znamo da nećemo imati mnogo šansi

Fudbal -

Fudbaler Čukaričkog Slobodan Tedić rekao je danas da veruje da na predstojećem meču protiv Dinama neće biti mnogo šansi i istakao da je baš zato važno da njegova ekipa iskoristi svoje.

"Dinamo je u odličnoj formi, nemaju poraz u prethodnih pet mečeva, pa su se ravnopravno vratili u borbu za opstanak u Super ligi. Većinu rezultata napravili su upravo na terenu u Surdulici, uz sjajnu atmosferu koju imaju tamo, i težak teren koji nas čeka", rekao je Tedić za klupski sajt.

Čukarički je u nizu od tri pobede, a sutra će od 15.00 gostovati Dinamu u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Trener Čukaričkog Simo Krunić se pred ovu utakmicu suočava sa velikim kadrovskim problemima, pošto zbog povreda protiv Vranjanaca neće igrati Miroslav Bogosavac, Darko Puškarić, dok su pod znakom pitanja Asmir Kajević i Samuel Ovusu.

Zbog četvrtog žutog kartona u sezoni, meč će propustiti Aleksandar Đorđević, kao i prvi strelac ekipe Ognjen Mudrinski.

"Dobro smo analizirali rivala, a iako svi pominju taj težak teren, svesni smo da je isto tako i njima. Znamo svi da nas čeka sasvim drugačija utakmica od one u prvom delu sezone, a ni tada nije bilo lako dok nismo postigli prvi gol. Smatram da u Surdulici neće biti mnogo šansi, pa je baš zbog toga bitno da mi svoje iskoristimo", rekao je Tedić.

"Imamo već iskustvo igranja u Surdulici, kad nas je Radnik savladao, nadamo se da će ovoga puta protiv Dinama biti drugačije", dodao je on.

Posle 25 odigranih kola, Čukarički je četvrti na tabeli sa 48 bodova, dok je Dinamo poslednji sa 18.

Tedić se osvrnuo i na najbližeg pratioca, lučansku Mladost.

"Dobro je dok pobedjujemo, posebno u ovom periodu sezone, koji je bez dileme najbitniji. Trudićemo se da dodatno umaknemo Mladosti na tabeli, svaki bod viška u plej-ofu bi nam mnogo značio", rekao je on.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track