IVANIĆ POSLE ZEMUNA: Čast je pisati istoriju u Zvezdinom dresu
Foto: Crvena zvezda FK

zadovoljan

IVANIĆ POSLE ZEMUNA: Čast je pisati istoriju u Zvezdinom dresu

Fudbal -

Utakmica sa Zemunom predstavljala je veče prepuno slavlja za navijače fudbalera Crvene zvezde.

Izabranici trenera Vladana Milojevića savladali su rivala rezultatom 4:0, oborili su rekord po broju utakmica u nizu bez poraza, a takođe su proslavili 74. rođendan našeg kluba.

- Nije bilo mnogo neizvesnosti na terenu, dominirali smo svih 90 minuta i ostvarili zasluženu pobedu. Zbog celokupne atmosfere uživao sam na terenu. Velika je stvar biti deo ove ekipe u momentima kada se piše istorija. Čast je i zadovoljstvo biti deo Zvezde i treba da nastavimo niz bez poraza što duže možemo. Cilj nam je osvajanje titule i ovakvom igrom idemo samouvereno ka njemu - rekao je Mirko Ivanić.

Fenomenalna atmosfera sa tribina upotpunila je slavlje.

- Neverovatno je igrati uz ovakvu podršku sa tribina. Preko 20.000 ljudi došlo je na prvenstvenu utakmicu, to je zaista veliki broj. Napravili su nezaboravnu atmosferu, kao i uvek čula se pesma sa tribina tokom čitave utakmice i to nama zaista mnogo znači.

Zvezdin vezista ističe da ekipa već sada razmislja o narednoj utakmici u Kupu Srbije.

- Lično još uvek ulazim u ritam, navikavam se na terenu na ekipu. Nadam se da ću biti sve bolji. Doći će i golovi i asistencije, bitno je da pobeđujemo i da napredujemo iz dana u dan. Očekuje nas susret u Kupu Srbije, gde takođe imamo najveće ambicije. Idemo na duplu krunu, tako da verujem u prolazak dalje protiv Radnika - poručio je Ivanić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track