DARKO KOVAČEVIĆ PRONAĐEN KRVAV! Komšije ispred stana proslavljenog fudbalera videle TRAGOVE KRVI i odmah pozvale POLICIJU!
Foto: Starsport©

ŠOK

DARKO KOVAČEVIĆ PRONAĐEN KRVAV! Komšije ispred stana proslavljenog fudbalera videle TRAGOVE KRVI i odmah pozvale POLICIJU!

Fudbal -

Sportski direktor FSS, proslavljeni fudbaler Darko Kovačević (45) u noći između subote i nedelje viđen je krvav i pijan, preneli su pojedini beogradski mediji.

Darkove komšije iz zgrade bile su u šoku kada su videle tragove krvi koji su vodili do stana legendarnog centarfora. Uplašili su se da se dogodilo nešto strašno i odmah su pozvali policiju.

Ispostavilo se da je Kovačević po povratku iz grada povredio ruku. On je objasnio policiji da je sam kriv za povredu i nije želeo da interveniše hitna pomoć.

"Prvo mi je palo na pamet da ga je neko napao, da su mu upali provalnici, lopovi. Svi znaju da je on bivši sportista, a tragove krvi pred vratima video sam rano ujutro. Odmah sam pozvao policiju, a nisam se usuđivao ni da pokucam na vrata i uđem u stan. Policajci su odmah došli, a laknulo mi je kad im je Darko otvorio vrata, mada sam video da ima tragove krvi po ruci i na glavi", otkrio je za Informer komšija, koji je želeo da ostane anoniman.

Komšija je istakao da je Darko izgledao kao da se tek vratio iz nekog izlaska ili kafane, ali i da je bio ljubazan dok je razgovarao sa policijom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track