KRSTAJIĆ JE OPET SLAGAO! Luka Milivojević OŠTRO odgovorio selektoru Srbije: Ja s reprezentacijom nisam završio!
Foto: Profimedia

nije više mogao da ćuti

KRSTAJIĆ JE OPET SLAGAO! Luka Milivojević OŠTRO odgovorio selektoru Srbije: Ja s reprezentacijom nisam završio!

Fudbal -

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević demantovao je selektora Mladena Krstajića, koji je izjavio da je sjajni veznjak odbio da igra za reprezentaciju Srbije!

Luka je u intervjuu za "Mozzart sport" rekao da nije mogao da ćuti nakon novih laži Krstajića na poslednjoj konferenciji za medije.

- Prinuđen sam da reagujem i da kažem istinu. Treba reći stvari onakve kakve jesu. Nedavno je s ljudima iz FSS bio u poseti u Londonu i razgovarali smo. Ja sam mu rekao da ne mogu da guram stvari pod tepih i da pređem preko ozbiljnih optužbi koje je izneo na moj račun. Rekao sam mu da kao čoveku mogu da mu oprostim. Ljudski je praštati. Ali sam imao samo jedan zahtev. Nisam tražio javno izvinjenje kako se pričalo prethodnih dana, već sam samo tražio da demantuje laži koji je izneo o meni. Da javno opovrgne izmišljene optužbe iznete na moj račun. Dakle, ne da se izvini, već da javnosti, ljudima i navijačima reprezentacije kaže istinu. Ne treba meni izvinjenje, već da se čuje istina. Zna i on da su to bile optužbe bez bilo kakve realne podloge. Stalno je ponavljao da ne želi da priča o prošlosti, da treba da se okrenemo budućnosti, planovima u ovoj godini, kvalifikacijama… Slažem se da treba gledati u budućnost. Ali tek kada se neke stvari raščiste i kada demantuje laži i pljuvanja po meni. Ja njega posle svega nikad nisam javno pljuvao, niti ga uzimao u usta - rekao je Milivojević za "Mozzart sport".

foto: Profimedia

Milivojević ističe da je selektor ponovo "bez trunke stida slagao javnost".

- Dogovorili smo se da on izađe u javnost i kaže da Luka Milivojević neće igrati za reprezentaciju dok je on selektor. I šta se dešava? On opet izađe u javnost i slaže?! Bez trunke stida je slagao kako sam je rekao da 'VIŠE neću igrati za reprezentaciju'. Zbog te nove laži sam morao da opet progorovim o ovoj temi. Ja s reprezentacijom Srbije nisam završio. Drugu zemlju, ni reprezentaciju nemam. Imam samo Srbiju, volim je i ponosan sam što sam Srbin. Ali dok je on tu, ne mogu da pređem preko svega što je izrečeno i izmišljeno. Hajde ovako da pogledamo. Zašto je onda došao u London? Ako sam ja takav kakvim su me on i njegovi saradnici predstavili javnosti, ako sam pučista, ako kvarim atmosferu… Zašto onda dolaziš u London i zoveš me opet da se vratim u ekipu?! Šta će ti onda takav igrač? Zna da nema on meni šta da oprosti, već ja njemu. I zato je i došao u London.

Podsetimo, još tokom Svetskog prvenstva u Rusiji došlo je do verbalnog sukoba Milivojevića sa selektorom Mladenom Krstajićem, a pale su mnoge teške reči i optužbe i po završetku Mundijala. Nakon toga selektor je više puta isticao da vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena, a Milivojević je ostao iza svoje odluke.

Kurir sport/Mozzart sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track