MADRIĐANI SE NADAJU Posle Zidana u Real se vraća i Ronaldo? Evo šta je francuski trener rekao o Kristijanu
Foto: AP

Krenule su spekulacije

MADRIĐANI SE NADAJU Posle Zidana u Real se vraća i Ronaldo? Evo šta je francuski trener rekao o Kristijanu

Fudbal -

Novi-stari trener madridskog Reala Zinedin Zidan rekao je da nije konsultovan oko politike transfera pre povraka u Španiju i naveo je da ne želi da raspravlja o budućnosti Portugalca Kristijana Ronalda.

Povratkom Francuza na mesto prvog trenera madridskog velikana krenule su spekulacije da bi u klub mogao da se vrati i napadač Juventusa Kristijano Ronaldo, koji je prošlog leta iz Reala prešao u redove italijanskog šampiona u transferu vrednom 100 milona evra.

"Politika transfera nije bila na dnevnom redu. Usredsređeni smo na završetak sezone. Imamo još 11 utakmica, pa ćemo posle toga da se fokusiramo na sledeću sezonu", rekao je Zidan.

Francuski trener je istako je da su svi svesni onog šta je Ronaldo uradio za "kraljevski klub", ali da se o njegovom povratku na "Santjago Benabeu" ne razmišlja.

"Svi smo svesni onoga što je Kristijano Ronaldo učinio za istoriju ovog kluba, koliko je bio važan i koliki je uticaj imao, ali sad mi njegov povratak nije na pameti", rekao je Zidan.

Zidan se posle 10 meseci od odlaska iz Madrida vratio na klupu Reala, a na tom mestu je zamenio Santjaga Solarija. Francuz je sa kraljevskim klubom potpisao ugovor do 2022. godine.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track