JOVELJIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM: Nadam se da ću poverenje opravdati igrama, golovima i zalaganjem na terenu
Foto: Pritnscreen

VERAN CRVENO-BELIMA NARDNE 4 GODINE

JOVELJIĆ PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM: Nadam se da ću poverenje opravdati igrama, golovima i zalaganjem na terenu

Fudbal -

Igrač koji je u Ligi šampiona mladih na četiri utakmice tri puta bio strelac, za prvi tim Crvene zvezde u ovoj sezoni već je postigao pet golova, obavezao se na vernost crveno-belim bojama u naredne četiri i po godine.

- Izuzetno sam srećan što mi je Crvena zvezda ukazala poverenje produžetkom ugovora. Nadam se da ću to opravdati igrama, golovima i zalaganjem na terenu. Lično sanjam još mnogo golova, pobeda i titula u Zvezdinom dresu. Dosta igrača koji su bili deo naše Omladinske škole u prethodnom periodu su produžili ugovore u prvom timu, to je jako bitna stvar za naše rezultate, kao i atmosferu u svlačionici – rekao je Joveljić.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je zadovoljstvo što je izuzetno talentovan mladi golgeter produžio ugovor sa crveno-belim klubom.

- Veoma sam srećan, Joveljić je najtalentovanije dete iz Omladinske škole u ovom trenutku. Već je duže vreme sa nama, ima dosta utakmica u prvom timu, debitovao je i u Ligi šampiona. Verujem da će ovim potpisom i navijači biti zadovoljni, jer oni uvek imaju posebna osećanja prema svojoj deci i igračima koji su ponikli u našoj Omladinskoj školi – rekao je Mrkela.

Od našeg špica crveno-belih očekuje se još mnogo golova u prvom timu Crvene zvezde.

- U genetskom kodu rasnih strelaca je da su gladni golova. Joveljić jeste jedan od takvih i verujem da će glad za golovima zadržati još dugo – poručio je sportski direktor, a na njegove reči nadovezao se i mladi napadač:

- Radujem se svakom golu i siguran sam da će ih biti još mnogo – zaključio je Joveljić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track