RONALDO BI I SA PARTIZANOM OSVOJIO SUPERLIGU SRBIJE! Društvene mreže KLJUČAJU: Simeone već prodaje LUBENICE, Liga šampiona promenila ime... NEVIĐENA SPRDNJA! (VIDEO)
Foto: Profimedia/Tviter

URNEBESNO

RONALDO BI I SA PARTIZANOM OSVOJIO SUPERLIGU SRBIJE! Društvene mreže KLJUČAJU: Simeone već prodaje LUBENICE, Liga šampiona promenila ime... NEVIĐENA SPRDNJA! (VIDEO)

Fudbal -

Neverovatni Kristijano Ronaldo zapalio je društvene mreže! Tviter, Instagram i Fejsbuk zatrpani su hvalospevima na račun portugalca i duhovitim montažama u kojima se ismeva Atletiko Madrid i njihov trener Dijego Simeone.

Fudbaleri Juventusa napravili su sinoć veliki preokret u Torinu i pobedom nad madridskim Atletikom sa 3:0 (1:0) obezbedili plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Apsolutni junak bio je fantastični Krstijano Ronaldo sa tri gola, glavom u 37. i 48, kao i u 86. minutu iz penala, i tako nadoknadio dva gola zaostatka iz Madrida.

Portugalac je još jednom pokazao zašto je najbolji strelac ikada u elitnom takmičenju (124 gola), a da mu posebno leži Atletiko kojeg je 25. put u karijeri matirao.

Lion je ove sezone sjajan u Ligi šampiona, u grupi je savladao Mančester Siti, u prvom meču osmine finala odigrao 0:0 s Barselonom. Ali biće mu jako teško da ponovi podvig večeras na Kamp Nou - kvota na pobedu Barse bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Lion.

Tviteraši nisu časili ni časa, odmah su počeli da se sprdaju na račun Simeonea i družine, a potkačili su usput i beogradski Partizan.

Simeone je pred meč izjavio da će prodavati lubenice na ulici u Madridu ako Juventus uspe da napravi čudo poput Junajteda i Ajaksa.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track