NIŠTA NISI UKRAO! KARMA POSTOJI! BOG ZNA, ON TI JE TO I DAO! Ronaldova Georgina emotivnom porukom RASPLAKALA MILIONE! (VIDEO)
Foto: Profimedia/Printscreen

NA STADIONU NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE

NIŠTA NISI UKRAO! KARMA POSTOJI! BOG ZNA, ON TI JE TO I DAO! Ronaldova Georgina emotivnom porukom RASPLAKALA MILIONE! (VIDEO)

Fudbal -

Neverovatni Krstijano Ronaldo napravio je čudo u Torinu, postigao je het-trik i tako svom Juventusu doneo plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Bilo je to posebno veče za navijače Stare dame, ali i za njegovu dragu Georginu Rodrigez, koja nije mogla da sakrije suze na stadionu.

Ronaldova verenica Georgina i najstariji sin Ronaldo Junior izuzetno emotivno su reagovali kada je Kristijano postizao golove. Nakon odlučujućeg trećeg pogodka u 86. minutu, Georgina nije mogla da dođe sebi. Udahnula je duboko i počela da plače. Savladale su je emocije.

Nakon meča na Instagramu je objavila poruku koja je dirnula milione.

"Ovih 3:0 niko nije ukrao. Zaslužio si ovo, ne zbog tri gola, nego zbog svoje posvećenosti, zbog svega što donosiš u klub u koji dođeš. Vučeš svoje saigrače, trenera i sve koji ti se dive i podržavaju te svaki dan. Karma postoji. Bog zna, Bog ti je to i dao, jer fudbalski svet je tvoj. Volimo te. Tvoji Kristianito, Mateo, Eva, Alana, Georgina", napisala je ponosna Španjolka.

Zanimljivo, Georgina je uz poruku objavila Kristijanovu fotografiju iz vremena kad je bio maleni dečak.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track