LAZETIĆ PREPORODIO PARTIZAN: Crno-beli posle skoro 4 godine pobedili u Kruševcu, prekinuli niz poraza za polufinale Kupa! Četiri gola, isključenje i izmena zbog nediscipline (VIDEO)
Foto: Starsport©

KUP SRBIJE

LAZETIĆ PREPORODIO PARTIZAN: Crno-beli posle skoro 4 godine pobedili u Kruševcu, prekinuli niz poraza za polufinale Kupa! Četiri gola, isključenje i izmena zbog nediscipline (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su Napredak 4:0 (2:0) i plasirali se u polufinale Kupa Srbije.

1 / 14 Foto: Starsport©

Golove su postigli Zakarić u 31., Danilo Pantić u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, Valijente u 66. i Rikardo u 73. minutu. Treba napomenuti da je kod 2:0 sudija Zorasn Široki, koji je u poluvremenu zbog prigovora isključio trenera domaćih Milorada Kosanovića, zbog ofsajda poništio gol Napretka.

Partizan je tako prekinuo niz od tri utakmice bez pobede (remi sa Zvezdom i porazi od radničkog i Voždovca), a ujedno ovo im je prvi trijumf u Kruševcu od maja 2015. godine.

Drugo poluvreme

90. minut - Kraj utakmice

84. minut - Dobra prilika za Rikarda posle centaršuta Miletića

73. minut - GOOOOOOL 0:4 - Rikardo! Pantić je pronašao Rikarda koji je pogodio

68. minut - Au kakav promašaj Zakarića! Bio je potpuno sam na nekoliko metara od gola, ali nije zatresao mrežu

66. minut - GOOOOOOOOOOL 0:3, Valijente! Miletić je centrirao, a potom je Valijente iz dva pokušaja glavom zatresao mrežu

65. minut - Poništen gol Napretka! Napredak je postigao gol, ali je sudija Zoran Široki procenio da je reč o ofsajd poziciji pa je poništio pogodak

53. minut - Mali prekid zbog rolni papira ubačenih na travnjak

49. minut - Na klupi Napretka nema Milorada Kosanovića, on je isključen na poluvremenu, zbog prigovora

46. minut - Utakmica je nastavljena

Drugo poluvreme

45+2. minut - Kraj prvog poluvremena

45+2. minut - GOOOOOL 0:2, Pantić! Odlično je fudbaler gostiju izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara. Golman nije imao šanse

42. minut - Partizan posle gola kontroliše igru

32. minut - Trener Lazetić je zamenio Nikolića Tošićem

31.minut - GOOOOOOOLLLLL 0:1, Zakarić! Partizan vodi, posle dobre akcije i asistencije Nikolić, Goran Zakarić je pogodio mrežu!

30. minut - Golman Napretka Petrović bio je brži od Nikolića

20. minut - Obradović je prošao po strani, ali njegovu loptu u kaznenom prostoru Partizana niko od domaćih napadača nije zahvatio

19. minut - Solidna kontra Napretka i dobra intervencija Pavlovića

13. minut - Alivodić je izveo prekid, a u gužvi pred golom Partizana, niko od domaćih fudbalera nije uspeo da loptu pošalje u okvir gola

12. minut - Pantić sada pokušava iskosa, još jedna prilika da se istakne golman Petrović

10. minut - Posle karambola u kaznenom prostoru domaćih, ni Nikolić ni Pantić nisu uspeli da ozbiljnije ugroze golmana Petrovića

7. minut - Solidan napad domaćih, ali loš šut Obradovića

6. minut - Slobodan udarac za Partizan. Posle cwntaršuta Valijente je šutirao, a golman Petrović je uhvati loptu

2. minut - Prva prilika na meču, ali Baha je šutirao preko gola. U startu je napad Napretka više obećavao

1. minut - Utakmica je počela

Prvo poluvreme

NAPREDAK Ni. Petrović – Aksentijević, Marinković, Ostojić, Obradović – Jović, Ivanović – Ndiaje, Baha, Alivodić - Ilić. Rezerve: Janković, Stevanović, Ne. Petrović, Đorić, Rušević, Deak, Eskić.

PARTIZAN: Stojković – Šehović, Valijente, Pavlović, N. G. Miletić – Šćekić, Zdjelar, Pantić, Zakarić – Nikolić, Rikardo. Rezerve: Kljajić, Urošević, Kosović, Smiljanić, Đerlek, Tošić, Georgijević.

Sastavi

Kada se u obzir uzme tradicija, crno-beli i pored toga što su trostruki uzastopni osvajači Kupa, nemaju baš pozitivan skor sa Napretkom, s obzirom na to da za pobedu u Kruševcu ne znaju još od maja 2015. godine, dakle od vremena pre nego što je Ivica Iliev stigao u Humsku (čisto da pojasnimo koliko je to dug period).

- Sigurno da je ovo moj najveći izazov u karijeri, ali ne posmatram kao priliku. Pripremamo se, znamo šta je Partizan i znamo da baš u teškim trenutcima treba pokazati zašto ste u Partizanu. Svaki igrač uvek želi da odigra dobro, ali nekada je to nemoguće zbog protivnika, terena ili psihološke pripreme. Beskrajno verujem u njih da mogu da prikažu ono što su pokazali u prve dve utakmice i protiv Zvezde. Mislim da ćemo i sutra pokazati da je to prava slika Partizana - rekao je Lazetić na konferenciji za medije u Zemunelu uoči odlaska u Kruševac.

Takođe, poznato je i da Milorad Kosanović, kao veliki zvezdaš, voli da igra protiv crno-belih, pa ostaje da vidimo hoće li posle ovog meča Čarapani zadržati pozitivan skor sa Partizanom na svom stadionu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track