I ROĐENOG BRATA BIH DAVIO 90 MINUTA: Lalatović ljut na fudbalere Radničkog! Pobeda protiv Vojvodine nije dovoljna
Foto: Starsport©

Reakcija

I ROĐENOG BRATA BIH DAVIO 90 MINUTA: Lalatović ljut na fudbalere Radničkog! Pobeda protiv Vojvodine nije dovoljna

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su večeras u Nišu s 2:1 pobedili Vojvodinu.

Trener Radničkog Nenad Lalatović je istakao:

- Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri, a mom bivšem saigraču Krivokapiću i Vojvodini želim puno uspeha u nastavku sezone i da se izbore za plej-of. Smatram da moj kolega Krivokapić ne snosi nikakvu krivicu za poziciju na kojoj se Vojvodina trenutno nalazi. Što se tiče same utakmice mi smo danas ostvarili svoj cilj i ušli u polufinale. Nije bilo lako, ekipa mi je prilično umorna, ali moraće da izdrže još u subotu protiv Zemuna, pa ću im dati četiri slobodna dana. Smatram da smo danas zasluženo pobedili i ušli u polufinale Kupa. Nisam potpuno zadovoljan, jer je nedopustivo da moj tim prima gol u 93. minutu i zbog toga sam neraspoložen iako smo pobedili.

Ja kad vodim 5:0 ne smem da primim gol u zadnjoj sekundi i to moji igrači moraju da shvate. Ne smeju da se opuste. Ja želim da oni liče na mene i da uvek tako izgledaju na terenu. Ja da igram protiv rođenog brata davio bih ga 90 minuta i želim da se i moji igrači tako ponašaju. Što se tiče polufinala, ne bih sada komentarisao eventualnog protivnika, jer su i Zvezda i Partizan i Mladost ekipe za respekt, koje sa pravom imaju ambicije da osvoje ovo takmičenje kao i mi, rekao je Lalatović.

Strateg Vojvodine Radovan Krivokapić, poželeo je Nišlijama mnogo sreće:

- Kad igrate protiv jedne ekipe koja zuna šta hoće i koja ima sistem i radi planski teško je doći do željenog rezultata. Mi danas nismo mogli da im pariramo ni u jednom fudballskom segmentu i ja bih želeo da istaknem da je Radnički primer kako treba da se radi u svim strukturama kluba. Ja im želim da oni izdrže do kraja i ostvare svoje ciljeve. Mi smo pokušali sve što smo mogli, ali nam danas to nije pomoglo. Idemo dalje, okrećemo se Superligi i utakmici sa Čukaričkim koju moramo da dobijemo ako želimo u plej-of. rekao je Krivokapić.

Ekipa trenera Nenada Lalatovića je povela golom Nermina Haskića u 40. minutu iz jedanaesterca koji je skrivio Aranđel Stojković faulom nad Lazarom Ranđelovićem. Radnički je pred oko 1.500 gledalaca na stadionu Čair poveo s 2:0 pogotkom Haskića u 63. minutu, da bi u poslednjim sekundama meča Ognjen Đuričin postavio konačan rezultat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track