TRANSFER POSLE KOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Žestoka euforija trese Torino! Ko će moći da stane na put Juventusu ako se OVA ZVER pridruži Ronaldu!
Foto: EPA / Alessandro Di Marco

bomba

TRANSFER POSLE KOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! Žestoka euforija trese Torino! Ko će moći da stane na put Juventusu ako se OVA ZVER pridruži Ronaldu!

Fudbal -

Torino gori! Velika euforija vlada u Italiji nakon spektakularnog prolaska Stare dame u četvrtfinale Lige šampiona.

Navijači veruju da ovaj tim sa Ronaldom može da stane na crtu svima. Nakon istorijskog trijumfa akcije kluba su na berzi nenormalno skočile.

Fabio Paratici, direktor Juventus, ne krije da će učiniti sve da na leto dovede i zvezdu PSŽ-a Kilijana Mbapea! Sponzori su spremni da ulože ogroman novac za ovaj transfer.

Zagrebački Dinamo ispisao je istoriju u Ligi Evrope ove sezone, a u prvom meču osmine finala savladao je Benfiku sa 1:0. Večeras (21.00) u Lisabonu brani prednost. Kvota na prolaz Benfike je 1,90, baš kao i na prolaz Dinama. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - Dinamo Zagreb.

Navodno, direktor Juventusa je priznao da će to biti teško, ali ne i nemogući. Podsetio je da su isto tako pričali i za Ronalda...

Prvi čovek Juventusa Anjeli rekao je za Mbapea da je "Ronaldo, samo mlađeg". Obavljen je razgovor sa njegovim roditeljima i predstavljen im je kompletan plan. Oni žele da Mbape igra u nekom mirnom gradu, kako bi se potpuno posvetio fudbalu, a Torino je idealan za to.

Pitanje je da li će PSŽ pustiti Francuza, međutim, u slučaju da moraju zbog kršenja FFP pravila nije nemoguće da čelnici Juventusa naprave još jedno čudo.

Kuirir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track