RAZBIĆEMO IH: Ronaldo je znao da će Juventus pregaziti Atletiko! Kristijanov bivši saigrač otkrio njihovu prepisku pred revanš (FOTO)
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

OPČINIO EVROPU

RAZBIĆEMO IH: Ronaldo je znao da će Juventus pregaziti Atletiko! Kristijanov bivši saigrač otkrio njihovu prepisku pred revanš (FOTO)

Fudbal -

O partiji Kristijana Ronalda protiv madridskog Atletika i dalje se priča i pričaće se još dugo.

Fudbalska Evropa fascinirana je rolom Portugalca, kojom je Juventus odveo u četvrtfinale Lige šampiona. Het-trikom je zgromio "jorgandžije".

Do sada, međutim, nije bilo poznato da je Ronaldo znao da će epilog revanša osmine finala biti takav, uprkos porazu "stare dame" u prvom meču u Madridu (0:2).

Da je Kristijano zaista bio uveren u konačni uspeh Juventusa, svedoči objava na "Instagramu" Patrisa Evre, Ronaldovog nekadašnjeg saigrača iz Mančester junajteda.

Francuski fudbaler je obelodanio svoju prepisku sa Ronaldom, u kojoj je Portugalac nekoliko dana pre revanša, najavio da će razbiti Atletiko.

"Brate, računam da ćeš napraviti preokret u Ligi šampiona. Nikad nisam sumnjao u teme. Ljudi me ubijaju svaki put kada izgubi Juventus", poručio je Evra, na šta je Ronaldo odgovorio:

"Znam. Brate, prolazimo. Kod kuće ćemo da ih razbijemo".

Evra je nastavio prepisku rečima:

"Tačno! Živeo ronaldo"...

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track