SPEKTAKL U HRAMU FUTSALA Konjarnik na nogama, traži se karta više! Ovo je NAJVAŽNIJA utakmica u srpskom sportu ovog vikenda (VIDEO)
Foto: Ana Paunković

Bitka za viši rang

SPEKTAKL U HRAMU FUTSALA Konjarnik na nogama, traži se karta više! Ovo je NAJVAŽNIJA utakmica u srpskom sportu ovog vikenda (VIDEO)

Fudbal -

Jedna od najvažnijih utakmica u srpskom futsalu biće odigrana u ponedeljak u dvorani "Šumice". Iako se je u pitanju borba za plasman iz Treće lige u Drugu, meč Konjarnik - Palež izaziva veliko interesovanje (ponedeljak, 21.30).

Dovoljno je da kažemo da su rivali održali zajedničku konferenciju za medije kako bi napravili pravu uvertiru za meč za koji se traži karta više. Nažalost, "hram futsala" će biti mali da primi sve zainteresovane za ovaj duel koji ima epitet više od igre.

Pobednik će gotovo sigurno osvojiti prvo mesto i priliku da kroz baraž izbori plasman u viši rang.

Zoran Žigić, poznatiji kao Miki Kapelo najavio je da su njegovi momci potpuno spremni da se pokažu u pravom izdanju na meču sezone. Sa druge strane iz tabora obrenovačkog kluba ne pomišljaju na predaju bez velike borbe.

Koliko je ovaj meč bitan vidi se iz podatak da su navijači Konjarnika došli na trening ekipe kako bi podržali momke pred utakmicu godine!

Дуго очекивани дерби који ће одлучити првака Треће лиге Београд. Улог је велики, победник одлази у бараж за Другу лигу док ће лошији тим још једну годину провести у најнижем рангу такмичења. Прва утакмица, пред пуном халом у Обреновцу, завршила се нерешено - 3:3. Велика борба виђена је на терену а Палеж је у последњој секунди постигао изједначујући погодак. У понедељак се игра пред нашом публиком, у храму футсала. Очекују се пуне трибине пошто еуфорија већ увелико траје а зна се да је у „Шумицама" КМФ Коњарник увек фаворит. Позивамо све навијаче, пријатеље клуба и љубитеље футсала да дођу, уживају у дербију и дају ветар у леђа љубичастој коњици! Видимо се 18.03. у 21:30 на старом месту! #kmfk #kmfkonjarnik #futsal #futsalsrbija #derbi #konjarnik #zvezdara #beograd

Објава коју дели КМФ Коњарник (@kmfkonjarnik) дана

Neverovatno da se ovakve stvari dešavaju u Trećoj futsal ligi, ovako nešto nepojmljivo je i za elitni rang takmičenja.

Kurir sport / M. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track